Anni Vepsäläinen

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Anni Vepsäläinen

Anni Vepsäläinen

Anni Vepsäläinen on arvostettu yritysjohtaja. Vepsäläinen on luonut ansioituneen uran toimimalla TeliaSonera Finlandin toimitusjohtajana sekä Soneran matkapuhelinpalveluiden johtajana ja sen henkilöstöstä, tuotteista ja palveluista vastaavana johtajana. Telealalla vietetyt 18 vuotta takaavat sen, että Vepsäläistä voikin kutsua yhdeksi mobiilialan pioneereista. Hän on toiminut myös HRM Partnersin ja Diacor terveyspalvelut Oy:n toimitusjohtajana. Nykyisen virkansa Messukeskuksen toimitusjohtajana Vepsäläinen on aloittanut loppuvuonna 2014.

Vepsäläinen on erikoistunut johtamisen sekä henkilöstön kehittämisen kysymyksiin. Asiakkaan kuunteleminen, sosiaalisen median hyödyntäminen sekä yrityskulttuuriin ja hyvään työilmapiiriin panostaminen ovat teemoja, joihin Vepsäläinen uskoo työssään.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Anni Vepsäläinen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu