Anssi Tuulenmäki

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Anssi Tuulenmäki

Anssi Tuulenmäki

Lupa toimia eri tavalla - innovaatiot, luovuus & strategiat

Yrittäjä, yli-innovaatioaktivisti Anssi Tuulenmäki aktivoi ihmisiä uuden luomisen taidoissa. Hänen mukaansa muuttuvassa maailmassa kyky luoda uutta arvoa on erittäin hyödyllinen taito lapsesta vaariin, ammatista tai työalasta riippumatta.

Anssi on kirjoittanut kirjan &quotLupa toimia eri tavalla&quot, jonka pohjalta hän käy luennoimassa luovista organisaatioista, strategioiden toteuttamisesta ja innovaatioista. Esitys tuo esille tapoja nähdä omaa toimintaympäristöään uudessa valossa ja uutta liiketoimintaa löytäen, sekä edesauttaa ketä tahansa löytämään uusia ideoita omaan toimintaansa sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Anssi on myös loistava innovointiin liittyvien workshopien - vetäjä!

Miten hyvät ja loistavatkin ajatukset saisi muutettua uudenlaiseksi toiminnaksi? Lupa toimia eri tavalla sopii sekä ihmisille, joiden tehtävänä on &quotjohtaa&quot organisaatioita, että ihmisille joiden tehtävänä on &quottoteuttaa&quot strategioita. Molemmat ihmisryhmät ovat lähtökohtaisesti uteliaita luontokappaleita, jotka syttyvät enemmän ainutlaatuisesta ja parhaasta kuin keskinkertaisesta kopiosta.

Anssin luentoaiheita ovat esimerkiksi:

- Innovaatiot

- Luovien organisaatioiden johtaminen

- Strategioiden toteuttaminen

- Uuden arvon luominen

//Anssi Tuulenmäki oli ehdolla Vuoden puhujaksi Vuoden puhuja -gaalassa 2017.//

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Anssi Tuulenmäki, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.