Anssi Tuulenmäki

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Anssi Tuulenmäki

Anssi Tuulenmäki

Lupa toimia eri tavalla - innovaatiot, luovuus & strategiat

Tekniikan museon toimitusjohtaja, yli-innovaatioaktivisti Anssi Tuulenmäki aktivoi ihmisiä uuden luomisen taidoissa. Hänen mukaansa muuttuvassa maailmassa kyky luoda uutta arvoa on erittäin hyödyllinen taito lapsesta vaariin, ammatista tai työalasta riippumatta.

Anssi on KTM ja Tekniikan tohtori (Tuotantotalous, uuden arvon luominen) ja hän on kirjoittanut kirjan "Lupa toimia eri tavalla". Oman tutkimustaustansa ja yli 20 vuotisen käytännön innovaatiokokemuksen pohjalta hän käy luennoimassa yksilön arjen innovoinnista aina koko organisaation toimintatapaan vaikuttaviin, ehkä jopa toimialoja muuttaviin, strategisiin innovaatioihin asti ja kuinka nämä kaksi ääripäätä kytkeytyvät toisiinsa. Anssi auttaa katsomaan omaa toimintaanne ja ympäristöänne uusia mahdollisuuksia avaavalla tavalla, lukuisten esimerkkien tukemana, sekä antaa konkreettisia työkaluja muutosten aikaansaamiseen. Anssi on myös loistava innovointiin liittyvien workshopien vetäjä!

Miten ideat syntyvät ja miten ideat muuttuvat toiminnaksi? Lupa toimia eri tavalla sopii sekä ihmisille, joiden tehtävänä on "johtaa" organisaatioita, että ihmisille joiden tehtävänä on "toteuttaa" strategioita. Molemmat ihmisryhmät ovat lähtökohtaisesti uteliaita luontokappaleita, jotka syttyvät enemmän ainutlaatuisesta ja parhaasta kuin keskinkertaisesta kopiosta.

Anssin luentoaiheita ovat esimerkiksi:

  • Innovaatiot ja erilaiset innovaatioluokat
  • Luovien organisaatioiden johtaminen
  • Strategioiden toteuttaminen
  • Uuden arvon luominen
  • Kokeilemalla kehittäminen

    Anssi Tuulenmäki oli ehdolla Vuoden puhujaksi Vuoden puhuja -gaalassa 2017.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Anssi Tuulenmäki, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu