Antti Merilehto

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Antti Merilehto

Antti Merilehto

Tekoälyn mahdollisuuksien hyödyntäminen

&quotTekoäly - matkaopas johtajalle&quot -kirjan kirjoittanut, uransa digitaalisen liiketoiminnan saralla tehnyt Antti Merilehto puhuu yleisöille tekoälystä, sen hyödyntämisestä ja mahdollisuuksista. Hän rohkaisee yrityksiä tekemään kokeiluja tekoälyllä ja miettimään, kuinka sitä voitaisiin hyödyntää omassa toiminnassa. Nyt on korkea aika ottaa tekoäly osaksi toimintaa!

Merilehto on toiminut Googlen Euroopan pääkonttorilla vuosina 2012–2014, jolloin hänellä oli vastuullaan Suomen keskisuurten toimistojen koulutus. Antti toimii tällä hetkellä Houston Analyticsin Chief Growth Officerina.

Antti Merilehto puhuu tekoälystä, koneoppimisesta, digitalisaatiosta ja muutoksesta organisaatioissa. Hän lähestyy näitä tulevaisuuden menestystekijöitä käytännönläheisesti tarjoten konkreettisia esimerkkejä ja työkaluja, joilla tehdä tekoälyn hyödyntämisestä mahdollisuus kasvuun ja työnmielekkyyden lisäämiseen. Antti painottaa, ettei yhdenkään yrityksen tarvitse valita onko tekoäly tai digitalisuus merkittävässä roolissa asiakkaan palvelussa, aina järjestelmistä viestintään, se valinta on jo tehty. On valittava, kuinka tämän aikoo toiminnassaan hyödyntää ja mahdollistettava kokeilukulttuurin kautta konkreettiset askeleet.

Puhujana Antti on mukaansatempaava ja ajatuksia herättävä. Hänen kattava kokemuksensa kansainvälisestä liiketoiminnasta tuo puhujan ammattitaitoon laaja-alaisuutta, jonka avulla perehtyminen uusiin toimialoihin käy nopeasti. Näin keskustelu on aina relevanttia asiakasyrityksen yleisölle.

Kuulijoiden mukaan Antti on poikkeuksellisen taitava ottamaan tilaisuuksissa ihmiset huomioon, istuivat he sitten lavalla tai yleisössä. Taito selittyy osittain Antin monipuolisella taustalla: Antti on toiminut esimerkiksi luokanopettajana ja järjestyksenvalvojana sekä tuottanut tapahtumia, esiintynyt tv-sarjoissa ja toiminut ehdonalaisvalvojana. Värikäs työhistoria näkyy puhujan työssä rohkeutena heittäytyä erilaisiin tilanteisiin ennalta kirjoitettuihin vuorosanoihin turhaa takertumatta.

Antti on asunut viidessä ja opiskellut neljässä eri maassa, ja hänen kykynsä nähdä asioita laajassa perspektiivissä avaa myös yleisölle uusia näkymiä mahdollisuuksiin yli arjen raja-aitojen.

Antti on myös loistava juontaja & moderaattori ja hänen kykynsä viedä keskustelua jatkuvasti eteenpäin yhdessä kirkkaan liiketoimintaymmärryksen kanssa on yhdistelmä, jolla yritysten tilaisuudet heräävät eloon.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Antti Merilehto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.