Anu Iisakkila

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Anu Iisakkila

Anu Iisakkila

Palautumiseen ja tunteisiin keskittynyt valmentaja, jonka tausta yritysviestinnässä

Anun missiona on olla vahvistamassa hyvinvoivaa tasapainoa niin meissä yksilöissä kuin työyhteisöissä. Hän luotsaa kollegansa kanssa Bisneksen pehmeä puoli -podcastia (PodPlay), jossa jututetaan rohkeita edelläkävijöitä siitä, millaista vaikuttavuutta saamme aikaan, kun valjastamme voimavaraksemme koko ihmisyyden.

Viime vuosina Anu on työskennellyt palautumisen ja resilienssin parissa muun muassa valmentajana Tampereen yliopiston tutkimushankkeessa. Anu on kolmen lapsen yrittäjä-äiti, joka rakastaa puhumisen lisäksi myös kirjoittaa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin teemoista. Kirja Menolippu mielenrauhaan - Kuusi avainta henkiseen hyvinvointiin ilmestyi elokuussa 2021 (Otava). Kirja esittelee DRAMMA- mallin, joka on käänteentekevä malli ihmisen kuudesta psykologisesta ydintarpeesta, joiden täyttyessä elämme hyvinvoivaa, terveyttä edistävää ja palauttavaa elämää. Tarpeet ovat: irrottautuminen, rentoutuminen, omaehtoisuus, taidonhallinta, merkityksellisyys ja yhteenkuuluvuus.

Yksi Anun käyttämistä työkaluista on tunnelukkoterapia. Hän kokee, että tunnelukkotyöskentely on yksi vaikuttavimmista työskentelytavoista, jonka avulla pystymme luomaan todellista muutosta elämään. Tunnelukot ovat aikaisemmin omaksuttuja haitallisia kokemisen tapoja, joita meillä jokaisella on. Ne näkyvät niissä toistuvissa ikävissä tilanteissa, joihin ajaudumme. Tunnelukot vaikuttavat yhtä lailla työyhteisöjen ihmissuhteissa kun ihmissuhteissa kotona.

Joogaopettajana Anu tuo myös kehon näkökulmaa tunnelukkoihin ja palautumiseen, sillä keho ja mieli ovat yhtä. Hän näkee hermoston hyvinvointimme yhdeksi tärkeimmäksi avaintekijäksi tämän päivän haasteissa ja haluaa siksi tuoda toimivia työkaluja hermoston rauhoittamiseen.

Anu on lämminhenkinen ja värikäs puhuja, joka osaa kirkastaa asiat mielenkiintoisella ja ymmärrettävällä tavalla.

• Tietokirjailija

• Työyhteisövalmentaja

• Tunnelukkovalmentaja

• Joogaopettaja & mindfulness -ohjaaja

• Bisneksen pehmeä puoli –podcastin host (PodPlay)

• Hyvinvointi- ja viestintäalan yrittäjä vuodesta 2013

Luentoaiheet:

**Psykologian DRAMMA-malli avuksi palautumisessa**

• DRAMMA-malli koostuu kuudesta psykologisesta tarpeesta, jotka meillä jokaisella on. Irrottautuminen, rentoutuminen, omaehtoisuus, taidonhallinta, merkityksellisyys ja yhteenkuuluvuus. Tiede osoittaa, että kun nämä tarpeet täyttyvät, voimme hyvin ja palaudumme. Parasta on, että voimme itse oppia tunnistamaan ja täyttämään DRAMMA-tarpeitamme!

**Kohti vahvaa resilienssiä**

• Tämän päivän supervoima on henkinen kapasiteetti ja palautumiskyky. Mitä oppia voimme ammentaa jokapäiväiseen elämäämme resilienssin tutkimuksesta ja mitä yhtymäkohtia sieltä löytyy ikiaikaiseen viisauteen?

**Tunnelukot onnemme edessä ja miten vapautua niiden vallasta**

• &quotTaas kävi näin&quot. &quotMiksi tämä aina menee näin.&quot Tunnelukot ovat meille jokaiselle tuttuja alitajuisia mielen malleja, jotka johtavat meidät yhä uudelleen kokemaan epämiellyttäviä kokemuksia ihmissuhteissamme ja elämissämme, kotona ja työpaikalla. Niiden vallasta voi kuitenkin vapautua ja nyt kuulet miten!

**Opi rauhoittamaan hermostosi**

• Hermosto on avainasemassa palautumisessa. Miksi näin? Mikäli hermostomme on ylivirittynyt, olemme jatkuvassa taistele tai pakene –tilassa. Monella meistä stressihormonit jylläävät koko ajan. Miten villiintynyt hermosto rauhoitetaan ja miksi siihen todellakin kannattaa panostaa?

**Pysyvän muutoksen tiellä**

• Mitä voimme ammentaa tieteestä pysyvän elämäntapamuutoksen luomisessa? Näillä ohjeilla lisäät tuntuvasti onnistumisen mahdollisuuksia!

**Toimivat itsehoitomenetelmät kokonaisvaltaiseen palautumiseen**

• Voimme työpäivien lomassa ja vapaa-ajalla aktivoida kehoamme palautumaan paremmin. Tämä luento tarjoaa opastuksen kokonaisvaltaiseen palautumiseen: ravinto, keho, sielu, mieli.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Anu Iisakkila, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.