Anu Kuistiala

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Anu Kuistiala

Anu Kuistiala

Valovoimainen puhuja, inspiroiva kouluttaja

Anu puhuu rohkeudesta, uskaltamisesta sekä mielen voimasta. Anu on tehnyt näyttävän uran vaativissa työtehtävissä MTV Uutisissa. Entisenä päätoimittajana ja Moskovan kirjeenvaihtajana Anu tietää, mitä toistuvien kriisien ja jatkuvan muutoksen keskellä toimiminen vaatii. Anulla on yli 10 vuoden kokemus esimiestehtävistä ja kerrottavanaan monta kiinnostavaa tarinaa uutismaailmasta.

Anu on tunnettu vahvana muutosten tekijänä ja johtajana. Nykyisin Anu on itsenäinen yrittäjä, tietokirjailija ja kouluttaja, joka auttaa muita menestymään.

Anu on kirjoittanut kaksi suosittua tietokirjaa Johtajanaiset (Alma Talent 2019) sekä Tähtitaidot - 8 askelta menestykseen (Alma Talent 2021). Kirjoissa Anu käsittelee käytännönläheisin esimerkein, mitä huipulle pääseminen vaatii, miten johdat itseäsi ja otat haltuun vaadittavat mielen taidot.

Tärkeintä on vapautua oman mielen esteistä. Suurin este onnistumiselle ovat omat ajatuksemme: liiallinen itsekriittisyys ja rajoittavat uskomukset, Anu sanoo.

Anu pitää inspiroivia puheenvuoroja mm. johtamisesta, muutoksesta, mielen voimasta sekä vuorovaikutustaidoista. Anu tekee myös pidempiä koulutuksia ja workshoppeja. Anu on lisäksi ammattitaitoinen moderaattori ja seminaarien juontaja.

Anu innostaa ja rohkaisee. Hän haastaa näkemään asioita toisin, murtamaan oman mielen rajoittavat uskomukset sekä huomaamaan mahdollisuudet esteiden sijaan.

**Anun suosituimpia teemoja:**

Johtaminen ja päätöksenteko

Tunne itsesi, haasta ajattelusi, näe mielesi esteet

Rohkaisu, inspiraatio, asenne

Pääseekö kiltti tyttö pomoksi?

Naisten kompastuskivet työelämässä

Näin kuljet läpi muutoksen

Miten puhut, viestit ja esiinnyt vakuuttavasti

Seminaarien moderaattori

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Anu Kuistiala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu