Arman Alizad

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Arman Alizad

Arman Alizad

Karismaattinen puhuja. Omien unelmiensa toteuttaja.

Arman Alizad on dokumenttiohjaaja ja televisiotuottaja. Hänen dokumentaariset tv-ohjelmat ovat saaneet suuren suosion, kuten //Arman ja viimeinen ristiretki// sekä //Arman Pohjantähden alla//.

Vuosien varrella maailmanmatkaaja Arman on reissannut läpi monen maan kohdaten useita kulttuureja ja ihmiskohtaloita. Hän on selvittänyt maailman tilaa uusista näkökulmista ja kyseenalaistaa omaksuttuja asenteita ja mielipiteitä.

Puhujana Arman Alizad on karismaattinen, eläytyvä, ajatuksia herättävä ja hän vie läsnäolon sekä aitouden äärimmilleen. Arman puhuu kokemastaan ja näkemästään tuoden esiin maailman monimuotoisuutta, värikkyyttä ja epätäydellisyyttä. Näistä kokemuksista kumpuaa ymmärrys ja kiitollisuus sitä kohtaan mitä elämässä jo on, ja miten jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa oman elämänsä kulkuun. Unelmia tulee tavoitella ja asioihin voi vaikuttaa, kun vain itse niin haluaa.

Arman on taitava ja vaikuttava tarinankertoja. Hän puhuu aidosti ja rehellisesti unelmista, yrittäjyydestä, ihmisten kohtaamisesta, kulttuureista, onnistumisesta ja epäonnistumisesta. Oman tarinansa lomassa hän ottaa esiin käännekohtia, joissa omilla valinnoilla ja asenteella on suuri merkitys tulevaisuuden kehittymiseen.

**Aiheita esimerkiksi:**

- Yrittäjyys

- Monikulttuurisuus ja kulttuurien sekä ihmisten kohtaaminen

- Unelmien tavoittelu ja toteutus

- Onnistuminen ja epäonnistuminen

**Arman on valittu Vuoden Puhujaksi 2011.**

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Arman Alizad, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.