Carl Haglund

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Carl Haglund

Carl Haglund

Politiikasta tuttu business vaikuttaja

Carl Haglund johtaa jatkossa konsulttiyhtiö Accenturella pohjoismaisten finanssiyhtiöiden transformaatioprojekteja, toimien johtajana on Accenturen pohjoismaisessa pankki- ja vakuutusliiketoimintayksikössä.

Suomalaisen politiikan huippunimi Carl Haglund (KTM) siirtyi bioenergiatoimija Sunshine Kaidi New Energy Groupiin varatoimitusjohtajaksi elokuussa 2016. Haglund toimi myös Elinkeinoelämän valtuuskunnan ja Elinkeinoelämän tutkimuslaitoksen hallituksen puheenjohtajana. Hän on toiminut puolustusministerinä sekä ruotsalaisen kansanpuolueen puheenjohtajana ja eduskunnan tulevaisuusvaliokunnan puheenjohtajana.

Ennen tätä Haglund oli jo ehtinyt toimia Euroopan parlamentin jäsenenä sekä Suomen historian nuorimpana valtiosihteerinä. Hän omaa laajan kokemuksen myös **hallitustyöskentelystä** eri organisaatioissa, kuntatasolla ja yritysten hallituksissa.

Haglundin luentojen teemoja ovat **talouden tila, turvallisuuspolitiikka, muutosjohtajuus politiikassa sekä Pohjoismainen yhteistyö**. Hän on asiantuntija-puhuja, joka omaa vahvan kokemuksen ja näkemyksiä myös yrittäjyydestä ja bisnesmaailmasta. Ennen politiikkaan lähtöään Haglund on nimittäin perustanut ilmaisjakelulehti Papperin, toiminut Studentbladetin päätoimittajana, sekä tehnyt toimittajan työtä Yleisradiolla. Hänellä on myös ollut oma mainos- ja grafiikka-alan toimisto.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Carl Haglund, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.