Christina Forssell

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Christina Forssell

Christina Forssell

Inspiroiva puhuja, oivalluttava valmentaja

Christina Forssell on entinen jalkapalloilija ja kansainvälisesti sertifioitu coach, jonka suurena intohimona on mahdollistaa ihmisissä &quotsisäisen mestaruuden&quot syntymistä. Sisäiseen mestaruuteen kiteytyy jatkuva kasvu ihmisenä, etenevä kehittyminen oman mission mestaritoteuttajana sekä inhimillisten hyvinvointilakien viisas kunnioittaminen.

Christina on toiminut lähes 20 vuoden ajan johtajien, työyhteisöjen ja huippu-urheilijoiden valmennuskumppanina niin Suomessa kuin kansainvälisellä areenalla.

Hänen pitkä jalkapallouransa Suomessa, Ruotsissa ja Yhdysvalloissa käsittää kokemuksia, tarinoita ja saavutuksia (mm. 70 A-maaottelua, 10 Suomen mestaruutta, 2 Yhdysvaltojen college-mestaruutta, monivuotinen kapteenikokemus, Hall of Fame-nimitykset), joita hän nivoo soveltuvin osin valmennuksiinsa.

Ekonomina Christinan aiempi urapolku painottui kansainvälisiin markkinointi- ja branding-tehtäviin. Hän toimi myös pitkään mediassa jalkapalloasiantuntijana ja urheilukolumnistina. Christina on lisäksi julkaissut kolme suosittua kirjaa, joihin hän on koonnut tärkeimpiä ajatuksiaan ja työkalujaan.

**Uran kohokohtia:**

• 10 jalkapallon Suomen mestaruutta, 7 Suomen Cupin voittoa, kaksi Yhdysvaltain yliopistomestaruutta, monivuotinen kapteeni

• valittu mm. Suomen jalkapallon Hall of Fameen, HJK:n Hall of Fameen sekä (joukkueena) Franklin Pierce College Hall of Fameen

• julkaissut suosittuja kirjoja mm. henkisestä valmennuksesta ja coachingista johtamisen työkaluna (mm. Esimies coachina – Oivalluttava coaching johtamisen työkaluna (Carlsson & Forssell, Tietosanoma) ja Huipulle – Henkinen valmentautuminen urheilussa (Forssell, Tietosanoma).

**Aiheet:**

• Sisäinen mestaruus – valjasta omat mentaaliset voimasi

• Yhdessä huipputiimiksi!

• Johtajan coaching-taidot (mm. itseohjautuvuuden tukemisessa)

• Muutoksen ja motivaation tukeminen valmentavalla otteella

• Taitoja ja työvälineitä jatkuvassa muutoksessa elämiseen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Christina Forssell, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.