Elina Hiltunen

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Elina Hiltunen

Elina Hiltunen

Maailman johtaviin futuristeihin kuuluva yrittäjä ja puhuja

Elina Hiltunen on futuristi, kauppatieteiden tohtori (organisaatiot ja johtaminen) ja diplomi-insinööri (kemia: syventymisaineet polymeeriteknologia, teknillinen kemia, ympäristönsuojelu ja International Design Business Management, IDBM). Elinan väitöskirjan (2010) aihe oli &quotWeak signals in organizational future learning&quot. Parhaillaan Elina tekee toista väitöskirjaansa Maanpuolustuskorkeakouluun aiheesta science fictionin käyttö puolustusorganisaation ennakoinnissa. Forbes-lehti on listannut hänet maailman 50 johtavan naisfuturistin joukkoon.

Elina on arvostettu luennoitsija ja kouluttaja. Uransa aikana hän on pitänyt satoja tulevaisuusaiheisia luentoja sekä Suomessa että ulkomailla. Ennakointikokemusta Elinalla on esimerkiksi Nokialta, Finprosta ja Tulevaisuuden tutkimuskeskuksesta. Hän on myös työskennellyt Aalto yliopiston ARTSissa executive in residence tittelillä.

Elina on myös kirjailija, joka on kirjoittanut yksin tai yhdessä yhteensä 14 kirjaa. Viisi hänen kirjaansa käsittelee tulevaisuutta: ennakoinnin menetelmiä, tulevaisuuden teknologiaa, kuluttajatrendejä, megatrendejä ja Suomen tulevaisuuksia. Tulevaisuuskirjojen lisäksi hän on myös kirjoittanut esimerkiksi lasten kirjoja. Elinan ensimmäinen proosakirja (scifiä) Sinä Päivänä 20X9 julkaistiin 13.9.2021.

Elina on myös kolumnisti ja free-lancer toimittaja. Elinan kolumneja on voinut lukea muun muassa Yhteishyvästä, Talouselämästä, Taloussanomista, Blue Wings lehdestä ja Tekniikan Maailmasta. Parhaillaan Elina kirjoittaa kolumneja Mikrobitti- lehteen ja Allergia-, iho- ja asmaliiton lehteen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Elina Hiltunen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.