🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Elise Pietarila

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Elise Pietarila

Elise Pietarila

Ilmiöiden luoja - Sosiaalisen ja digitaalisen median hyödyntäminen

Miten saatiin 30 000 ihmistä luopumaan kuukaudeksi lihansyönnistä? Miten luotiin Pohjoismaiden suurin kansainvälinen, isoja areenoja täyttänyt tubettajatapahtuma? Miten nostetaan viikosta toiseen tärkeitä puheenaiheita suomalaiseen julkiseen keskusteluun – käyttämällä hyväksi sosiaalisen, digitaalisen ja perinteisen median parhaita ominaisuuksia.

Elise Pietarila on persoonallinen markkinoinnin, viestinnän ja sisällöntuotannon ammattilainen ja yrittäjä, joka tunnetaan parhaiten Docventures-, Madventures -tuotantoyhtiön Gimmeyawallet Productionsin toimitusjohtajana ja TubeCon-tubettajatapahtuman perustajana. Rakastettuja tuotantoja joiden takana Elise on ovat mm. Ina ♥ Porno, Tervo ja Halme Tosisuomalaisuutta etsimässä, Sami Yaffa - Sound Tracker, TLDR Mad ja M/S Mystery. Viime vuosina hän on ollut mukana voittamassa kymmentä Kultaista Venlaa ja Formaatti-Finlandiaa, hänet on valittu 100 vaikutusvaltaisimman suomalaisen joukkoon sekä vuoden uhkarohkeimmaksi yrittäjäksi, mutta tärkeintä Eliselle on luoda ihmisille merkityksellisiä kokemuksia ja ilmiöitä.

Gimmeyawalletissa Elise on mullistanut entisestään vahvan Madventures-sisällöntuotannon tuomalla mukaan sosiaalisen ja digimedian ilmiöpotentiaalia sekä sitouttamalla ja osallistamalla yleisöä tavoilla, joita suomalaisessa mediassa ei ole ennen nähty. Vaikutusvaltaansa Elise haluaa käyttää hyvään, josta hyvä esimerkki on turvapaikanhakijoiden yrittäjyysmahdollisuuksia mullistanut Startup Refugees - järjestö.

Elise on rohkea edelläkävijä ja yritysjohtaja jolla on painavaa sanottavaa ja omakohtaisia onnistumisen ja epäonnistumisen kokemuksia markkinoinnista, sosiaalisen ja digitaalisen median hyödyntämisestä, tiedon popularisoinnista, luovasta johtamisesta, yhteisöjen synnyttämisestä, yritysten yhteiskuntavastuusta sekä median tulevaisuudesta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Elise Pietarila, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu