Hanna Sumari

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Hanna Sumari

Hanna Sumari

Osaava ja innostava juontamisen ammattilainen

Juontaja ja luennoitsija Hanna Sumari on monipuolinen life style –alueen osaaja, joka on tehnyt töitä sisustuksen, muodin, kosmetiikan, ruoan, liikunnan, matkailun ja moottoripyöräilyn parissa sekä esiintyjänä että tiedottajana.

Hannan parhaita puolia on tiukka sitoutuminen työhön sekä rento ja iloinen tapa esiintyä. Lähes kahdenkymmenen vuoden kokemus TV-toimittajana on antanut hänelle taidon saada kuulijat ja haastateltavat rentoutumaan.

Sisustus ja siihen liittyvät aiheet ovat Hannan vahvinta aluetta. Sisustusluennot Hanna räätälöi ja kuvittaa asiakkaan ja kuulijoiden tarpeiden mukaan, siten, että ne palvelevat tehtäväänsä. Aiheina voivat olla suuret kokonaisuudet kuten sisustussuunnittelu tai sisustuksen trendit tai joku osa-alue kuten toimivan keittiön suunnittelu. Osa-alueita voivat olla myös materiaalilähtökohtaisia, kuten puu, tekstiilit, tapetit, valaistus jne. Erityistä kiitosta hän on saanut vankasta tietämyksestään ja selkeästä esiintymistavastaan, huumoria unohtamatta.

Juontajana, positiivinen ja hyvät sosiaaliset taidot omaava, Hanna Sumari on notkea taipumaan erilaisiin tilanteisiin pienistä tilaisuuksista suuriin. Satoja juontokeikkoja ympäri maata kahdenkymmenen vuoden aikana on antanut kokemusta ja rutiinia luoda hyvä tunnelma ja yksityisyrittäjänä hän osaa pitää selkeästi mielessään asiakkaan tavoitteet ja toiveet.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hanna Sumari, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.