Harri Gustafsberg

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Harri Gustafsberg

Harri Gustafsberg

Kokemuksellista, tieteellistä, vaikuttavaa ja käytännöllistä

Speakersforumin Vuoden Tulokas 2016

Harri Gustafsberg on yrittäjä, palkittu tietokirjailija, TV-persoona, käyttäytymistieteiden tutkija ja palkittu yrityspuhuja.

Harrin intohimo on selvittää ihmisyyden mysteerejä; miten yksilö voi kehittää tilannetietoisuutta ja paineen alaista päätöksenteko, miten henkisiä voimavaroja ja resilienssiä vahvistetaan, miten stressin kanssa opetellaan tanssimaan ja miten palaudutaan tehokkaasti vaativasta työstä. Harrin ydinaiheita ovat myös neuvotteluissa, vaikuttamisen psykologiassa, operatiivisessa johtamisessa, sekä voittavan tiimin dynamiikassa.

Harrin kokemuksellinen taustansa on poikkeuksellinen. Harri työskenteli Poliisin valmiusyksikkö Karhussa yli 20 vuotta, joista viimeiset 10 vuotta kouluttajana ja operatiivisena johtajana. Harri havahtui aikanaan poliisin operatiivisessa työssä, että vaikka yksiköllä oli poikkeuksellisen suuri motivaatio olla ammatissaan parhaita, ja he harjoittelivat ammattimaisesti fyysisiä ja taktisia taitoja, tehtävillä tapahtui silti virheitä. Syy oli ääritilanteiden aiheuttama voimakas stressireaktio. Harri alkoi etsiä valmiusyksikkö Karhulle valmentajaa juuri näihin teemoihin. Vaativia tilanteita kokenutta ammattilaista ei kuitenkaan löytynyt Suomesta, joten Harri päätti alkaa perehtymään aiheeseen itse.

Puhujana ja valmentajana Harri on sekoitus käytännönläheisyyttä ja tieteellisyyttä. Harri on valmentanut 10 vuoden aikana erittäin laajasti hyvin erilaisissa organisaatioissa ja hänen näkemyksensä suomalaisesta työelämästä on laaja. Jokainen puhe ja valmennus räätälöidään asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Harrin näkemyksen mukaan puhujalla tai valmentajalla tulee olla vahva kokemuksellinen tausta, sekä tieteellinen perehtyneisyys. Harri on kirjoittanut 7 tietokirjaa, joista uusin, on nimeltään10 askelta mielen mestaruuteen(Otava 2024).

Aiheet esimerkiksi

  • Mielen valmentaminen
  • Henkinen suorituskyky ja sen lisääminen
  • Johtajuus ja itsensä johtaminen
  • Palautteen antaminen
  • Vuorovaikutus
  • Tiimityö
  • Karhuryhmä

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Harri Gustafsberg, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu