Heikki Paasonen

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Heikki Paasonen

Heikki Paasonen

Koko kansan Heikki

Suomen suosikkijuontajaksikin tituleerattu Heikki Paasonen on tuttu useasta eri viihdeohjelmasta, jonka lisäksi hän on toiminut mm. Ylen Euroviisujen kommentaattorin tehtävistä. Heikki muistetaan parhaiten Idols- ja Putous - ohjelmista, joita hän on juontanut menestyksekkäästi. Vuonna 2016 Heikki nähdään televiosiossa mm. Voice Of Finlandin sekä Talent Suomen juontajana.

Kymmenenvuoden kokemus juontotehtävistä sekä livelähetyksistä takaavat tapahtuman sujuvan kulun. Heikki on juontaja, joka onnistuu virittämään tilaisuuteen toivotun tunnelman sekä pitää mielenkiinnon yllä. Hänen ammattimainen otteensa takaa sujuvan yhteistyön. Heikki on sanavalmis ja tilannetajuinen juontaja, joka ottaa yleisön haltuunsa hyväntuulisuudellaan sekä kyvyllään heittäytyä hetkeen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Heikki Paasonen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.