Heikki Peltola

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Heikki Peltola

Heikki Peltola

Nostemestari, KTM Heikki Peltola haastaa nostamaan toiminnan uudelle tasolle, rohkaisee harppaukseen hyvästä hohdokkaaksi.

Heikin ura alkoi Keskon palveluksessa rautaryhmän konsulttina. Vuonna 1982 Heikki kutsuttiin Keskon elintarvikeryhmän neuvontapäälliköksi, jossa viihtyi viitisen vuotta. Sen jälkeen hän aloitti Kehittyvä Kauppa -nimisen kaupan ammattilehden päätoimittajana. Elokuussa 1993 hänet kutsuttiin K-kauppiasliiton pääsihteeriksi, joka jäikin viimeiseksi palkkatyöksi. Keskolla Heikki toteutti mm. arvojen jalkauttamisprosesseja. Nyt Heikin käyntikortissa lukee tittelinä &quotnostemestari, kauppatieteiden maisteri, henkisen johtajuuden ja yhteisökukoistuksen puolestapuhuja, toimitusjohtaja&quot.

Heikki puhuu siitä millaiset asiat nostavat ihmiset ammatillisesti ylös. Syvästi puhuttelevat tarinat osoittavat, että syttymisessä on usein kyse oman ihmisyytensä kohtaamisesta. Luennon aikana haetaan uutta potkua asiakkaiden hurmaamiseen, yhdessä tekemiseen ja omaan työhön.

Hänen aiheitaan ovat esimerkiksi:

- Omasta työstä innostuminen

- Yhdessä tekeminen

- Työssä jaksaminen

- Palvelu ja sen johtaminen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Heikki Peltola, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.