Helka Pirinen

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Helka Pirinen

Helka Pirinen

Inspiroiva huippupuhuja, yli 20 vuoden kokemuksella!

Helka Pirisen erityisosaamista on muutosjohtaminen. Hän on kirjoittanut suositun //Esimies muutoksen johtajana// -kirjan. Helka puhuu aiheesta niin johtajille, esihenkilöille kuin työyhteisöille. Helka sparraa muutosjohtamisen taitoja sadoille johtajille vuosittain niin Suomessa kuin ulkomailla.

Tietokirjailijana Helka käyttää omia tutkimuksiaan ja viitekehyksiään, jotka antavat ajatteluun uusia ulottuvuuksia. Helkan puheesta kuuluu kokemus ja näkemys. Helka on innostava puhuja, jonka puheen sisällöt ovat mielenkiintoisia ja ajatuksia herättäviä.

Hän puhuu rohkeasti vaikeistakin aiheista; höystäen niitä tarinoiden ja huumorin keinoin. Motivaatio-puheenvuoroja Helka pitää aiheista kuten työn ilo ja draivi, tiimityö ja voittajajoukkue, toksinen työilmapiiri, ja kuinka se parannetaan, itsensä johtaminen ja elämänhallinta, ihminen digitalisaatiossa, tunneäly työssä ja psykologinen turvallisuus.

Puheenvuorossaan Helka korostaa rohkeaa, innostavaa ja inhimillistä johtamista. Työyhteisöjä hän rohkaisee luomaan yhteisön, heimon, tekemään joustavasti yhteistyötä ja hyväksymään toinen toisemme sellaisen kuin olemme. Muutosten myllerryksessä Helka puhuu myös armollisuudesta ja siitä, että tulee hyväksyä myös epäonnistumiset, joista useimmin opimme eniten.

Helka puheenvuoro on aina räätälöity asiakkaan tarpeiden mukaan. Helka on tyyliltään suora, käytännönläheinen ja samalla inhimillinen ja ratkaisukeskeinen.

Helka on toiminut tulosvastuullisena johtajana globaaleissa konsulttiyhtiöissä, People & Performance-palveluiden maajohtajana (Principal) Capgemini Consulting, People & Change maajohtajana (Senior Manager) KPMG:llä. Hän on johtanut vaativia muutos- ja transformaatiohankkeita asiakkailleen sekä Suomessa että ulkomailla. Hän on toiminut urallaan liikkeenjohdon konsulttina, toimittajana, HR managerina ja koulutussuunnittelijana.

Esihenkilönä hän kasvattanut bisneksiä, kansainvälistänyt yrityksiä, vienyt IT- yrityksen pörssiin ja toiminut startupissa hallituksen puheenjohtajana. Helka on myös joutunut irtisanomaan ihmisiä, mikä on ollut hänen uransa kovin kokemus. Helka johtaa perustamaansa yhtiötä, People & Leadership Consulting Oy:tä. Hänen asiakkaansa ovat suomalaiset ja globaalit yritykset eri toimialoilla niin Suomessa kuin ulkomailla.

Helka osallistuu yhteiskunnalliseen keskusteluun, kirjoittaa ajankohtaisista aiheista artikkeleita ja blogeja eri medioihin, tekee Suplaan All in-podcast- sarjaa innostavasta johtamisesta. Helka on koulutukseltaan kauppatieteilijä (MBA), yhteiskuntatieteilijä (toimittaja) sekä humanisti.

Helka tekee puheenvuoroja suomeksi ja englanniksi, myös virtuaalisesti.

**Helkan puheenvuorojen aiheita:**

• Muutosjohtaminen – tee muutos houkuttelevaksi!

• Työnantajaimago ja johtaminen – miten pidät hyvät tyypit töissä?

• Psykologinen turvallisuus – estä toksinen työilmapiiri!

• Esihenkilö muutoksen mahdollistajana

• Uudistuminen ja tulevaisuuden johtaminen – miten valmistautua?

• Työn ilo ja draivi – innostava työ

• Voittajajoukkueen luominen – yhdessä olemme enemmän!

• Itsensä johtaminen ja elämänhallinta – parhaat keinot hyvinvointiin

• Hyvinvointi työssä – miten pitää hyvinvointia ja motivaatiota yllä?

• Erilaiset ihmiset ja toimiva tiimityö – yhdessä syntyy tulosta!

• Tunneälykäs työyhteisö – luo heimo!

• Psykologinen turvallisuus voimavarana

• Vaikuttava vuorovaikutus ja erilaiset ihmiset

• Ihminen ja digitalisaatio – miten työ muuttuu?

• Luovuus ja kokeilukulttuuri – ole utelias!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Helka Pirinen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.