Ida-Liina Huurtela

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Ida-Liina Huurtela

Ida-Liina Huurtela

Sisällöistä innostuva toimittaja ja rohkea heittäytyjä

Ida-Liina Huurtela on pirskahteleva ja energinen juontaja, jonka hyväntuulisuus tarttuu. Ida-Liinalla on yli kymmenen vuoden kokemus toimittamisesta, juontamisesta ja sisällöntuottamisesta. Tällä hetkellä Ida-Liina työskentelee Me Naiset Radiossa ja podcast-toimittajana. Hän on suorien lähetysten ammattilainen, joka rakastaa heittäytymistä ja on parhaimmillaan tilanteissa, joissa tapahtuu jotain yllättävää ja käsikirjoituksesta poikkeavaa.

Ida-Liina Huurtela rakastaa raha-asioista puhumista. Sijoittamisen ja talousasioiden lisäksi häntä kiinnostaa terveys ja hyvinvointi, kestävä kehitys, kulttuuri ja eläinten hyvinvointi. Vapaa-ajallaan Ida-Liina pelaa konsolipelejä, tanssii salsaa ja harrastaa koiransa kanssa.

Ida-Liinan vahvuuksia ovat avoin ja lämmin tapa suhtautua muihin ihmisiin. Toimittajana hän haluaa aina saada haastateltavastaan parhaat puolet esiin. Ida-Liina saa usein kuulla haastateltaviltaan palautetta siitä, miten rennolta ja turvalliselta yhteistyö on tuntunut.

Ida-Liinalta luonnistuvat sekä tapahtumajuonnot, kameratyöskentely, haastattelut että paneelikeskustelujen vetäminen. Ida-Liina Huurtela on toimittaja ja esiintymisen ammattilainen, joka tekee taustatyöt huolella ja on aina valmis antamaan kaikkensa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ida-Liina Huurtela, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.