Ida-Liina Huurtela

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Ida-Liina Huurtela

Ida-Liina Huurtela

Sisällöistä innostuva toimittaja ja rohkea heittäytyjä

Ida-Liina Huurtela on suorien lähetysten ammattilainen ja energinen juontaja, jonka hyväntuulisuus tarttuu. Ida-Liinalla on yli kymmenen vuoden kokemus toimittamisesta, juontamisesta ja sisällöntuottamisesta. Tällä hetkellä Ida-Liina työskentelee Radio Suomipopilla, Radio Rockilla, Hitmixillä ja Aito Iskelmällä toimittajana ja juontajana. Ida-Liina nauttii heittäytymisestä ja on parhaimmillaan tilanteissa, joissa tapahtuu jotain yllättävää ja käsikirjoituksesta poikkeavaa.

Ida-Liina Huurtela rakastaa raha-asioista puhumista. Sijoittamisen ja talousasioiden lisäksi häntä kiinnostaa terveys ja hyvinvointi, viihde ja kulttuuri, konsolipelaaminen sekä luonto. Vapaa-ajallaan Ida-Liina pelaa konsolipelejä, tanssii salsaa, hiihtää ja harrastaa koiransa kanssa.

Ida-Liinan vahvuuksia ovat avoin ja lämmin tapa suhtautua muihin ihmisiin. Toimittajana hän haluaa aina saada haastateltavastaan parhaat puolet esiin. Ida-Liina saa usein kuulla haastateltaviltaan palautetta siitä, miten rennolta ja turvalliselta yhteistyö on tuntunut.

Ida-Liinalta luonnistuvat sekä tapahtumajuonnot, kameratyöskentely, haastattelut että paneelikeskustelujen vetäminen. Ida-Liina Huurtela on toimittaja ja esiintymisen ammattilainen, joka tekee taustatyöt huolella ja on aina valmis antamaan kaikkensa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ida-Liina Huurtela, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu