Ilkka Lavas

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Ilkka Lavas

Ilkka Lavas

Kasvuyrittäjyys ja digitaalinen markkinointi

llkka Lavas on sarjayrittäjä, puhuja, valmentaja ja digitaalisen markkinoinnin ammattilainen, jonka tunnetuimpia yrityksiä ovat mainosverkosto Improve Media, verkkopalveluita suunnitteleva W3 Group Finland, TableOnline pöytävaraus, suosittu ilmainen sanakirja, Suomikauppa.fi sekä City-lehti.

Lavaksen yrittäjän ura alkoi jo 20 vuotta sitten hänen ollessaan 17-vuotta. Ensimmäisen yrityksensä perustamisen jälkeen hän on askel askeleelta kasvattunut yrityksistään yli sata ihmistä työllistävän LavasDesign Oy konsernin.

Lavaksella on luonnontieteiden kandidaatin tutkinto tietojenkäsittelytieteestä Helsingin Yliopistosta, Akateeminen yrittäjätutkinto Aalto Yliopistosta sekä Team Academy Finlandin MBA. Hänet on palkittu useaan otteeseen yrittäjyydestä. Lavas on ollut lukuisissa vastuutehtävissä, mm. Suomen Yrittäjien Kasvuyrityskomitean jäsenenä. Vuonna 2015 hän sijoittui tiiminsä kanssa kolmanneksi nopeimmin kasvavaksi yritykseksi Deloitte Fast500- kilpailussa

Ilkka Lavas suhtautuu intohimoisesti yrittäjyyteen. Haasteet ovat Lavakselle uusia mahdollisuuksia, joista voi aina oppia uutta. Tehtävissään strategisena konsulttina ja sparraajana Lavas on päässyt näkemään aitiopaikalta eri toimialoja ja niiden prosessien kulkua. Lavas on positiivinen, ahkera, määrätietoinen visionääri, jonka innovatiiviset prosessimallit ovat auttaneet asiakkaita kasvamaan ja menestymään vuodesta toiseen.

Ilkka Lavas on kokenut uransa aikana yrittäjyyden tuomat onnistumiset, mutta myös haasteet. Usko rohkeaan tekemiseen, innovointiin ja visioon sekä positiivinen asenne yrittäjyyteen ovat vieneet häntä eteenpäin ja innoittaneet häntä kirjoittamaan kokemuksistaan. Lavas on kirjoittanut kaksi kirjaa. &quotLuontainen yrittäjyys&quot 2005 ja &quotPysäyttämätön yrittäjyys&quot 2013, josta ilmestyi englanninkielinen versio &quotUnstoppable entrepreneurship&quot 2014. Kirjoittamisen lisäksi Lavas on aktiivisesti mukana järjestötoiminnassa, mentoroi start-up yrittäjiä ja kirjoittaa suosittua Menestyvä yrittäjä-blogia.

**Ilkka Lavaksen puheteemoja ovat muun muassa:**

- Kasvuyrittäjyys

- Digitaalinen markkinointi

- Lean Startup - kokeilukulttuuri

- Innovaatiot ja kasvustrategiat

- Digitalisaatio

- Median murros, median ansaintamallit

- Johtaminen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ilkka Lavas, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.