Inka Mero

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Inka Mero

Inka Mero

Uuden liiketoiminnan käynnistäminen ja rakentaminen

Kasvuyrityssijoittaja Inka Mero on syväteknologiaan sijoittavan Voima Ventures VC -rahaston perustaja ja toimitusjohtaja. Voima Ventures sijoittaa disruptiivisiin Pohjoismaisiin ja Baltian alueen tiedelähtöisiin kasvuyhtiöihin missionaan ratkoa globaaleja (ympäristö, terveys ja resurssien riittävyys) ongelmia tieteen, globaalin yrittäjyyden ja osaavan pääoman keinoin.

Aiemmin Inka on toiminut yli 25v teknologiasidonnaisilla toimialoilla niin sijoittajana kuin yrittäjänä, sekä erilaisissa kansainvälisissä johtotason tehtävissä globaaleissa yhtiöissä ja startupeissa. Mero on listattu Suomen Top 10 vaikutusvaltaisimpien naisjohtajan joukkoon.

Nykyisin Mero toimii useassa Voima Venturesin kasvuyhtiön sekä Musti Groupin ja Betolarin hallituksissa. Aiemmin Inka on toiminut aktiivisena enkelisijoittajana yli 30+ startupissa ja perustajajäsenenä seitsemässä yhtiössä, sekä mm Fiskarsin, YIT:n ja Nokian Renkaiden hallituksissa.

Aiheet esimerkiksi

  • Digitalisaatio
  • Yritystoiminnan kehittäminen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Inka Mero, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu