Inka Mero

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Inka Mero

Inka Mero

Uuden liiketoiminnan käynnistäminen ja rakentaminen

Inka Mero on yrittäjä, start up-sijoittaja ja useiden hallitusten jäsen. Inkan intohimo ja ydinosaaminen on uusien liiketoimintojen käynnistäminen ja rakentaminen. Hän on perustanut seitsemän yritystä ja sijoittanut kolmeenkymmeneen.

&quotAjattele, rakenna ja toteuta&quot on Inkan motto. Hän nauttii strategioiden rakentamisesta ja toteuttamisesta sekä johtamisesta ja yritysten kehittämisestä. Inka uskoo hyvän tiimin merkitykseen yrityksen arvon tuottamisessa.

Inkalla on yli 20 vuoden kokemus johtotehtävistä kansainvälisestä liikemaailmasta. Hän on työskennellyt mm. Nokialla, Soneralla ja Digialla ja on tällähetkellä useiden yritysten hallituksessa.

Puhujana Inka on äärimmäisen asiantunteva ja innostava. Inkan vankka ja monipuolinen kokemus yritysmaailmasta, sekä laaja tietämys ja varma esiintyminen luovat yhdistelmän joka saa yleisön kiinnostumaan ja pitää otteessaan. Inka puhuu mm. digitalisaatiosta ja yritystoiminnan kehittämisestä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Inka Mero, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.