Jaakko Heinimäki

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Jaakko Heinimäki

Jaakko Heinimäki

Työssä jaksaminen, ilo ja into

**Pappi ja tietokirjailija, Jaakko Heinimäki** on yksi monipuolisimmista ja halutuimmista puhujistamme eli oivallinen valinta mm. henkilöstötilaisuuksiin, joissa halutaan kehittää työyhteisön ilmapiiriä ja työntekijöiden hyvinvointia.

Työelämä on Jaakon mukaan uudenpuoleinen keksintö ja osoitus ajattelun muutoksesta. Takavuosina &quotkäytiin töissä&quot, mutta nykyään &quotollaan työelämässä&quot (ja käydään kotona). Erillistä työelämää ei kuitenkaan ole olemassa, koska ihminen pysyy samana, vaikka vaihtaa työmaalle mennessään haalarit päälle. Samaa koskee työhyvinvointia - se mikä on ihmiselle hyvää ja terveellistä, on sitä myös työssä.

Jaakolla on pitkä työnohjaajan ja coachin koulutus. Hän on erikoistunut erityisesti luovien alojen työnohjaukseen, ja sitä kokemustaan hän soveltaa taitavasti myös muilla aloilla. Tai, kuten hän itse sanoo: &quotKaikissa töissä tarvitaan luovuutta.&quot

Jaakkoa pidetään terävänä sanankäyttäjänä, joka osaa yhdistää syvällisen ja pinnallisen. Hänen luentonsa antavat ajattelemisen aihetta ja ovat samalla hauskoja.

**Jaakon luentoaiheita ovat esimerkiksi:**

- Etiikka ja yhteistyö

- Työhyvinvointi, työssä jaksaminen

- Arvot ja arki

- Mistä ilo ja into syntyvät? Miten ne tapetaan?

- Millainen muutos onnistuu ja miksi?

- Yrittäjän hyvinvointi

Maaliskuussa 2016 ilmestyy Kauppakamarin kustantamana Jaakon uusin kirja: &quotArvon porukka. Etiikka ja työyhteisö.&quot, joka käsittelee sitä, miten työyhteisö voi vaalia työn mielekkyyttä, hyvinvointia ja jaksamista. Avainsanat ovat antiikin kardinaalihyveet: rohkeus, viisaus, kohtuus ja reiluus.

**Jaakko on ollut TOP50-puhuja Suomessa vuodesta 2007 lähtien!**

**Jaakon luentojen ja koulutusten laatu on oikein hyvää: Meidän palautejärjestelmiimme on kertynyt yli 150 referenssiluvallista palautetta keskiavolla 4,47** (4=hyvä ja 5=erinomainen)

**Jaakon lisäksi Speakersforumilla on verkostossaan liki 50 loistavaa puhujaa ja kouluttajaa työhyvinvointiin sekä teemaan: Työssäjaksaminen .**

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Jaakko Heinimäki, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.