Jaana Hautala

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Jaana Hautala

Jaana Hautala

Kokonaisvaltainen hyvinvointi

Jaana Hautala on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja mielen valmentaja, luennoitsija sekä tietokirjailija. Hautalan intohimo on henkinen suorituskyky ja mielentaidot sekä palautuminen alati uudistuvassa työympäristössä. Hänen tapansa valmentaa ja luennoida on kokemuksellinen ja energinen. Jaana tuo uudenlaista näkemystä sekä käytännön vinkkejä työelämään ja suorituskykyyn.

Jaana on ollut mukana viimeisen kymmenen vuoden aikana yli sadassa organisaatiossa valmentajana, puhujana tai kouluttajana kehittämässä inhimillistä kilpailukykyä, jossa ihmisyys on keskiössä. Aikaisemmin Jaana toimi 15 vuotta erilaisissa esimiestehtävissä ja kouluttajana, jonka tarinoita ja kokemusta hän hyödyntää luennoissaan. Hautala tuo rohkeutta, innovatiivisuutta ja näkemystä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Jaana on koulutukseltaan ratkaisukeskeinen yritysvalmentaja, NLP Trainer ja rentoutusohjaaja. Viimeisen 10 vuoden jatkuvan syventävän opiskelun myötä intohimoksi on noussut aivot, palautuminen, mieli ja tunneäly eli ne inhimilliset työelämätaidot, joilla luodaan kilpailukykyä.

Jaanan läsnäolo ja kokemus ei jätä ketään kylmäksi vaan hän laittaa itsensä likoon sekä innostaa, kannustaa ja oivalluttaa kohti oivalluksia. Hänen ensimmäinen tietokirja Selkäkipu ja mielen voima ilmestyi lokakuussa 2017 Otavan julkaisemana.

Hänen aiheitaan ovat esimerkiksi:

- Kuormitus kuriin – energisesti eteenpäin

- Mielen voima- kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia

- Parempaa palautumista ja stressinhallintaa

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Jaana Hautala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.