🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Jani Toivola

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Jani Toivola

Jani Toivola

Yksilöllisyys voimavaraksi

Jani Toivola valmistui näyttelijäksi vuonna 2003 Herbert Berghoff acting studiosta New Yorkista. Valmistuttuaan hän toimi vuoden freelance-näyttelijänä Yhdysvalloissa. New Yorkissa vietetyn 4 vuoden ansiosta Janilla on erittäin sujuva englannin kielen taito. Suomeen palattuaan Jani on toiminut monipuolisesti suomalaisen taiteen ja viihteen kentällä.

Juontajana Jani on toiminut lukuisissa yksityistilaisuuksissa sekä suomen että englannin kielellä. Televisiossa hän on juontanut sekä toimittanut mm. Nelosen matkailuohjelma Menopaluuta sekä Voice tv:n listaohjelmaa. Viimeksi hänet on nähty näyttelijän ominaisuudessa TV1:n viihdeohjelma Ähläm Sählämissä. Lisäksi Jani on juontanut MTV3:n Idols ohjelmaa talvella 2007 ja syksyllä 2008.

Janin luennot ovat innostavia ja herättäviä kokemuksia, jotka avaavat uusia näkökulmia ihmisen omaan ajatteluun, persoonaan ja luovuuteen. Luentojen runkona ovat hänen lämminhenkiset ja jännittävätkin tarinat sekä omakohtaiset kokemukset. Luennot rakentuvat elävän elämän esimerkkien ympärille, joista jokainen pystyy ammentamaan. Näkökulma on vahvasti elävässä elämässä, kokemisessa ja kasvamisessa – hauskuutta ja huumoria unohtamatta.

Janin aiheita ovat esimerkiksi:

- Yksilöllisyys voimavaraksi

- Kulttuurien välinen kommunikaatio

- Työyhteisön hyvinvointi

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Jani Toivola, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu