Janna Rantala

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Janna Rantala

Janna Rantala

Lastenpsykiatrian erikoislääkäri

Lastenpsykiatrian erikoislääkäri, psykoterapeutti Janna Rantala luennoi muun muassa vanhemmuudesta, lapsen kehityksestä ja lastenpsykiatrisista teemoista. Jannalta on ilmestynyt vuonna 2014 teos Äiti, älä tottele! (kaiken maailman kasvatusoppaita). Teos on aikuista ajattelemaan haastava antikasvatusopas, jonka avulla voi rakentaa reilua suhdetta lapseen. Janna tekee myös pari- ja perheterapiaa sekä työnohjauksia. Janna luennoi sekä vanhemmille että ammattilaisille.

Janna on työskennellyt terveydenhuollossa, erikoissairaanhoidossa ja sosiaalitoimessa. Tällä hetkellä Janna toimii yksityisenä psykoterapeuttina.

**Janna Rantala on Suomen perheterapiayhdistyksen valitsema Vuoden perheterapeutti 2015.**

Janna luennoi vanhemmuuden autuudesta ja armottomuudesta, lasten kasvun tukemisesta, sekä vanhempien ja lasten reilusta suhteesta. Janna on itsekin kolmen lapsen äiti, joten puhuu lapsiperheiden arjesta ja tunnevyöryistä myös omien kokemusten kautta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Janna Rantala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.