Jarno Alastalo

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Jarno Alastalo

Jarno Alastalo

Valoa teknopaniikin varjoihin

Miten digitaaliset yhteisöt ja teknologiat muovaavat nuorten maailmaa?

Teknopaniikki iskee yleisesti puhuttaessa nuorista, somesta ja tekoälystä. Mutta lopulta hätäilyssä ei ole kyse nuorista, vaan aikuisten epävarmuudesta ja kyvyttömyydestä ymmärtää muuttuvaa maailmaa ja uusia teknologioita. Jarno Alastalo tietää miksi huolet jyräävät usein todellisuuden digitaalisessa maailmassa, jolloin digitaalisten sisältöjen hyödyt jäävät sivuun.

Jarno Alastalo on yksi harvoista Suomessa, joka on rakentanut yli miljoonan käyttäjän sosiaalisen median palvelun ja syventynyt siten digitaalisten yhteisöjen monimuotoiseen maailmaan. Hän on some-palveluiden rakentaja, tietokirjailija, sosiaalinen introvertti ja YLE Radio Suomen sekä maakuntalehtien mukaan Suomen johtava kissavideoasiantuntija.

Jarno on intohimoinen puhuja, joka tuo maanläheisen näkökulman digitaaliseen kulttuuriin. Hänen esityksensä käsittelevät monipuolisesti aiheita, kuten sosiaaliset suhteet ja identiteetti somessa, mielen hyvin- ja pahoinvoinnin ja digitaalisuuden vaikutukset toisiinsa, tulevaisuuden näkymät digitalisaation ja tekoälyn saralla, sosiaalisten yhteisöjen rakentaminen digitaalisessa maailmassa, digitaalinen nuorisotyö, pimeä netti ja oudot tyypit. Jarno on luennoinut näistä aiheista vuosien saatossa yli 3000 ihmiselle niin Suomessa kuin muualla maailmalla. Hän on myös kirjoittanut tositarinakirjat Pimeä netti (2017) ja Sometarinoita Suomesta (2015) ja Oudot tyypit (2020).

Jarnon esitykset eivät ainoastaan välitä tietoa, vaan ovat myös visuaalisesti näyttäviä ja hyvin rytmitettyjä. Hänellä on syvällinen ymmärrys siitä, miten digitaalinen maailma vaikuttaa meihin kaikkiin, erityisesti nuorten näkökulmasta.

Jarno Alastalo ei ainoastaan puhu digitalisaatiosta, hän elää sitä ja tuo mukanaan tuoreita näkökulmia ja käytännön kokemusta. Hänen monipuolinen taustansa Aller Median verkkoliiketoimintajohtajana, Suomi24-yhteisön perustajana, Heimo-some-startupin rakentajana ja tekoälyn luovana osaajana, tekee hänestä kiinnostavan ja kokeneen puhujan, jonka esitykset jättävät kuulijoihin vaikutuksen.

Jarno uskoo vahvasti, että digitaalisten yhteisöjen ja tarinoiden voimalla voimme muuttaa maailmaa parempaan suuntaan.

Aiheet esimerkiksi

  • Sosiaalinen media ja hyvinvointi (yksinäisyys, vertaistuki, mielenterveys)
  • Tekoälyn mahdollisuudet nuorisotyössä
  • Uusien teknologioiden aiheuttama teknopaniikki
  • Digitaalisten yhteisöjen luominen, niiden merkitys ja keskustelukulttuuri
  • Nuorten digikäyttäytyminen
  • Pimeän netin monet puolet
  • Sosiaaliset suhteet ja identiteetin rakentaminen somessa
  • Tulevaisuus, digitaalisuus, tekoäly ja työn muutos
  • Kissavideoiden merkitys mielenterveydelle
  • Digitalisaation vaikutus ympäristöön ja ilmastonmuutokseen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Jarno Alastalo, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu