Jenni Alexandrova

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Jenni Alexandrova

Jenni Alexandrova

Nopeaa regointikykyä ja pilkettä silmäkulmassa

Jenni Alexandrovalla on pitkä kokemus juontamisesta radiossa, televisiossa ja erilaisissa tapahtumissa. Napakkaa, reagointikykyistä ja tilannetajuista radiopersoonaa on kuultu niin Radio Rockin, Radio Aallon kuin Radio Suomipopinkin taajuuksilla. Tällä hetkellä Alexandrova juontaa Radio Suomipopin iltapäivälähetystä.

Television puolella Alexandrova on juontanut The Voice of Finlandia, Kuninkaallisia häitä, Pomo piilossa Suomi –ohjelmaa sekä viimeisimpänä fobioista kertovaa Kummalliset kammot –ohjelmaa. Ensimmäinen kosketuksen televisiomaailmaan hän sai kuitenkin Nelosen uutisten tv-toimittajana.

Pitkäaikainen toimittajan työ erilaisissa medioissa on opettanut Alexandrovalle oleellisten asioiden poimimisen tietotulvasta. Lukuisat live-lähetykset televisiossa ja radiossa puolestaan ovat muovanneet hänestä nopean, regointikykyisen ja tilannetajuisen puhujan. Esiintyjänä häntä on kiitelty luonnollisuudesta, välittömyydestä ja empatiasta. Haastattelutilanteissa Jennillä on kyky saada haastateltava rentoutumaan. Kaiken tämän hän tekee ammattitaidolla ja pilke silmäkulmassa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Jenni Alexandrova, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.