Jennica Storbjörk

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Jennica Storbjörk

Jennica Storbjörk

Keho, mieli ja tunteet elämän opaskarttana

&quotElämän ja terveyden haasteet ovat opaskarttamme siihen, miten tätä elämää tulisi elää ja kuinka voisimme saada itsestämme sekä elämästämme kaiken potentiaalin irti.&quot

Jennica Storbjörk on kansainvälinen Mindfulness-opettaja ja hyvinvointikentän vaikuttaja. Hänen supervoimansa on tarttua ihmiselämän haasteisiin ja sanoittaa sekä tilanteet että ratkaisut helposti lähestyttävällä tavalla. Jennica paljastaa salaisuutensa siihen, miten näkökulmaa vaihtamalla kuka tahansa voi halutessaan muuttaa vastoinkäymisensä menestyskonseptiksi. Jennican luennot ja työpajat ovat inspiroivia hetkiä jokaiselle, joka tahtoo kehittyä ihmisenä.

Jennica valmistui taloustieteilijäksi Helsingin yliopistosta, mutta todellisen asiantuntijuuden hän on kerännyt itämaisten gurujen opissa ja käymällä useita mielenterveyteen liittyviä valmennuksia Suomessa. Tämä mielen hyvinvoinnin puolestapuhuja reflektoi filosofiassaan länsimaista terveydenhuoltoa muinaista viisautta vasten. Jennica on myös virallinen KoKoA:n kokemusasiantuntija eli puhuu herättävästi esimerkiksi terveys taistelijan holistisesta arjesta Suomessa.

Suurimman vaikutuksen hyvinvointikenttään Jennica on tuonut rajoja rikkovalla Life Mantra -projektillaan, jossa kutsutaan jakamaan elämänmantroja tuntemattomille ja tulemaan samalla kosketetuksi elämän ydinasioista. Globaali projekti kutsuu käymään dialogia ja on saanut runsaasti kansainvälistä huomiota monivuotisen taipaleensa aikana.

Jennica Storbjörk on karismaattinen puhuja, joka haastaa pinttyneitä ajatusmalleja ja inspiroi kuuntelijan etsimään omia mahdollisuuksiaan ja voimavarojaan. Monikieliseltä naiselta onnistuvat autenttiset luennot suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Jennica Storbjörk, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu