Jere Hietala

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Jere Hietala

Jere Hietala

Kokemuksella itsevarmuutta

Jere Hietalan mukaan ihmisen ei tarvitse vakuutella roolein, jos kokemus sanelee aidon itsevarmuuden. Monta elämän käännettä kokenut Jere ei ole antanut negatiivisten kokemusten lyödä itseään maahan, päinvastoin, niistä hänet on rakennettu. Jeren mukaan elämän kuuluukin olla kuin sydänkäyrä, ylös ja alaspäin kulkevaa luonnollista liikettä. Tasainen on usein yhtä kuin kuolema, ellei tämä ole tarkoituksenmukaista, haettua.

Hietala inspiroi oman elämänsä esimerkein taistelemaan onnistumisen, tavoitteiden saavuttamisen ja itsensä löytämisen puolesta.

Hietala on kansainvälisesti palkittu mainosvalokuvaaja, sarjayrittäjä ja seikkailija. Hänen kameransa edessä on ollut lukuisia maailmantähtiä, kuten: 50 Cent, Conan O’Brien, Kimi Räikkönen, NHL ja NBA-tähtipelaajat, sekä monet valtion päämiehet.

Kuvauksen lisäksi, hän on toimitusjohtaja/suuromistaja Tailorframe Oy:ssä, jonka hän luotsasi ensimmäisenä operatiivisena vuotena lähes neljännesmiljoonan liikevaihtoa tekeväksi yritykseksi ja innovaatiokilpailu Think Ink:in kolmanneksi.

Hänen aiheitaan ovat esimerkiksi:

- Ihmiskunta

- Vastuullisuus

- Yksilön vastuu ihmiskunnan kestävässä kehityksessä

- Henkilöbrändäys ja erottuminen

- Yrittäjän matka. Mitä menestys antaa, mitä se ottaa?

- Motivointi on hetkellistä ja monesti katoavaa koettelemusten keskellä. Muutos kohti pysyvää vahvuutta vaatii periksiantamattoman asenteen, ajavan voiman, päätöksen.

- Kaikki on epävarmaa. Hallitse epävarmuutta kontrolloimalla pieniä asioita elämässäsi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Jere Hietala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.