Jone Nikula

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Jone Nikula

Jone Nikula

Suomen kansa tuntee Jone Nikulan ennen kaikkea Idols-tuomarina. Tuomaroinnin lisäksi entinen Radio Cityn metallimusiikkiohjelmien (ohjelmapäällikkö, sekä RC että Kiss FM) toimittaja on tehnyt muitakin tv-ohjelmia, pyörittänyt klubeja, juontanut festivaaleja ja konsertteja sekä kirjoittanut suomalaisen metallimusiikin historiikin ja viimeksi Unia Julkuista -kirjan. Viimeisin Jonen aluevalloitus on lehden päätoimittajuus.

Jone luennoi monipuolisella urallaan oppimistaan teemoista: viihde-, ja media-alan murros ja muutos, jonka keskipisteessä hänkin on toiminut, on oppimiskokemus myös muille aloille. Tulevaisuus, luovuus ja luovien ihmisten kanssa työskentely, medialukutaito, sekä fanitus, aikamme nouseva ilmiö, ovat hänen ydinteemojaan. Luova ajattelu soveltuu myös Jonen omaan elämään, jossa näkyvät traditionaalisista asenteista poikkeavat ratkaisut.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Jone Nikula, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.