Jorma Uotinen

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Jorma Uotinen

Jorma Uotinen

Jorma Uotinen on suomalainen tanssija, laulaja ja koreografi. Hän toimi Helsingin kaupunginteatterin tanssiryhmän taiteellisena johtajana 1982-1991. Hän johti Suomen Kansallisbalettia vuosina 1992–2001. Kuopio tanssii ja soi -festivaalin taiteellisena johtajana hän on toiminut vuodesta 2002.

Jorma on suomalaisen tanssitaiteen keskeisimpiä vaikuttajia. Tanssijana ja koreografina hän tuli kansainväliseen tietoisuuteen 1970-luvun lopulla. Pian monet hänen koreografiansa saavuttivat kulttiteoksen aseman tuoden suomalaiseen tanssielämään kokonaan uuden ulottuvuuden. Samalla hän toimi tienraivaajana monille nuorille tanssijakoreografeille, nimenomaan miehille, jotka olivat puuttuneet nykytanssin kentästä.

&quotEi pidä pelätä erimielisyyksiä. Ihmisten täytyy oppia sietämään erilaisuutta. Olen ollut paljon johtotehtävissä ja korostanut aina sitä, että erimielisyydet pitää kohdata ja ratkaista&quot, Uotinen sanoo.

Jorman aiheita ovat esimerkiksi:

- Johtajuus ja johtamisen periaatteet

- Kilpailukyky

- Motivaatio

- Tiimityö

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Jorma Uotinen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.