Jose Ahonen

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Jose Ahonen

Jose Ahonen

Niin kotimaisesta kuin ulkomaisestakin mediasta tuttu Jose Ahonen on kokenut esiintyjä, joka osaa ottaa haltuun sekä yleisön että erilaiset tilanteet. Jose on taikuri, mentalisti ja kouluttaja. Jo pitkään kotimaassa ihmetystä ja ihastusta herättänyt taikuri nousi hetkessä maailmanmaineeseen Youtubessa julkaistun Magic for Dogs – Taikuutta koirille -videon myötä.

Jose on kouluttanut vuorovaikutustaitoja ja ihmismielen kummallisuuksia lentokenttien turvakouluttajista poliiseihin, esimiehistä myyjiin. Luennot räätälöidään kohderyhmälle sopiviksi.

Mentalistin käyttämät psykologiset tekniikat hyödyttävät ihmisiä sekä liike-elämässä että vapaa-ajalla. Erinomaisia tilanteita tekniikoiden hyödyntämiseen ovat mm. rekrytointi, haastattelut, neuvottelut, turvallisuusala ja myynti. Koulutuksessa avataan oikeita, toimivia psykologisia tekniikoita joiden avulla saat viestisi varmasti perille ja ymmärrät muita ihmisiä paremmin.

&quot//Kuinka ajatuksia luetaan//&quot on viihdyttävä luento täynnä käytännönläheistä asiaa, jonka avulla opit täysin uusia asioita itsestäsi, muista ja tehokkaasta vuorovaikutuksesta.

Jose on myös erinomainen ja viihdyttävä juontaja, ja mentalistitaidot tuovat tilaisuuteen oman efektin.

Jose on kirjoittanut kirjan &quot//Ajattele kuin mentalisti//&quot (Atena-kustannus) sekä &quot//Huijauksen Anatomia//&quot (Yhdessä Pete Poskiparran kanssa, Readme). Uusi kirja &quot//Yli Luonnollisen//&quot ilmestyy keväällä 2023 (Atena-kustannus). Josen uniikki näkökulma ihmismieleen haastaa ajattelemaan uusiksi omia vuorovaikutustaitoja ja opittuja kaavoja.

/*/Jose Ahonen johdatti Finavian siviili-ilmailun turvakouluttajat muutamassa tunnissa mikroilmeiden maailmaan ja niiden tulkitsemisen alkuun. Lyhyellä koulutuksella saatiin paljon konkreettista oppia ja työkaluja osaamisen viemiseksi meidän toimintaympäristöön. Koulutuksessa ei ollut mitään taikuutta vaan teoriaa ja käytäntöä yhdistettynä selkeään pakettiin mielenkiintoisen sekä ammattitaitoisen esiintyjän toimesta./*/

— Matti Lehto, pääkouluttaja Finavia Oyj, Yritysturvallisuus. turva-alan koulutusyksikkö

/*/Maailma todella näytti erilaiselta luennon jälkeen. Suosittelen!/*/

— Mika L. Nieminen, teacher, hydrobiologist and environmental engineer

/*/Sait yksittäisistä ohjelmista korkeimmat arvioinnit. Skaalalla 1-5 sun arvosana oli 4.74. Avoimissa palautteissa sinut myös mainittiin pelkästään positiivissa merkeissä./*/

— Samuli Mikkola, tapahtumakoordinaattori, Hyria

/*/Luento oli hypnotisoivan koukuttava ja pahimmatkin työnarkomaanit unohtivat työasiat sen ajaksi. Sisältö oli mielenkiintoista ja ajatuksia herättävää, aiheeseen olisi jaksanut perehtyä pidempäänkin. Luento herätti keskustelua vielä tulevina viikkoinakin, joten voinee sanoa, että se antoi ajattelemisen aihetta ja inspiroi uudella tapaa. Kahvihuoneessa ja kokouksissa toisten mikroilmeiden bongauksesta on tullut jo tapa, toivottavasti se vaikuttaa työilmapiiriin positiivisesti, sillä luento ainakin vaikutti! Ei liian viihteellinen vaan oikeasti asiaa ja loistava ohjelmanumero kehittämispäivälle!/*/

— Karoliina Ratia, Sosiaali- ja terveysministeriö

**Ajattele kuin mentalisti (45-60 min)**

Viihdyttävä, hauska, ajatuksia herättävä ja uniikki keynote-puhe psykologisen hakkeroinnin mestarilta. Tunti vierähtää kuin siivillä ja kaikki oppivat uusia tapoja havainnoida ja vaikuttaa.

- Tehokas havainnointi ja vaikuttaminen

- Kuinka tulkita ihmisiä paremmin?

- Miksi päämme on näytönsäästäjällä ja kuinka siirtyä valvetilaan?

- Vuorovaikutushakkerointi käytännössä

- Miten aivomme huijaavat meitä ja kuinka voimme puuttua peliin?

- Väärin ymmärretty kehonkieli

- Mitä mikroilmeet ovat ja kuinka voit lukea niitä?

- Voiko valheita havaita?

- Kuinka psykologisilla tekniikoilla voidaan muovata todellisuutta?

- Kuinka motivoida tehokkaasti?

**Turvallisuuden heikoin lenkki**

Vaikka yrityksen tietoturva olisi teknisellä tasolla kunnossa, on turvallisuuden heikoin lenkki aina ihminen. Taitava sosiaalinen hakkeroija voi saada haltuunsa salasanoja, dokumentteja ja tunnistaa tietoturvan heikkoja kohtia vain puhelinsoitolla. Vaikka Suomessa käsite social engineering on vielä hieman vieras, pidetään sitä maailmalla yhtenä tämän hetken vaarallisimmasta hakkerointitavasta. Jose on kirjoittanut aiheesta kirjan, sekä tehnyt sosiaalista hakkerointia viihteen kentällä huijaten ilmaisia hotellihuoneita, autoja ja vaatteita vain puhumalla.

- Mitä on sosiaalinen hakkerointi?

- Kuinka tunnistaa ja estää huijaukset

- Millainen on huijauksen anatomia?

- Sosiaalinen tietoturva

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Jose Ahonen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.