Juhani Mykkänen

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Juhani Mykkänen

Juhani Mykkänen

Miten kehittää ideasta nopeasti kasvavaa liiketoimintaa? 7 oppituntia Woltista

Juhani Mykkänen on yksi Woltin perustajista, esiintyjä sekä kolumnisti.

Energisessä ja hyväntuulisessa puheenvuorossaan hän jakaa seitsemän syvää oppia startup-maailmasta ja Woltin kehityksen varrelta. Ne kertovat kouriintuntuvasti siitä, miten ideasta jalostetaan hurjasti kasvavaa digitaalista bisnestä.

Kotimainen teknologiayhtiö Wolt kasvoi Helsingin Fredrikinkadulta alle 10 vuodessa miljardien arvoiseksi yritykseksi, jonka mobiilisovelluksella on kymmeniä miljoonia käyttäjiä. Wolt työllistää yli 10 000 ihmistä ja 200 000 lähettiä, toimii 30 maassa ja välittää myyntiä yli miljardilla vuodessa. Wolt on palkittu niin Applen kuin Wired-lehden toimesta ja voittanut niin Vuoden yritys- kuin Vuoden startup -palkinnot.

Juhani puhuu Woltin 7 oppitunnista. Miten ideasta kehitetään nopeasti räjähtävästi kasvavaa liiketoimintaa? Miten kasvattaa hyvästä ideasta tuote, joka valloittaa nopeasti asiakkaiden sydämet?

Puheenvuoro sopii kenelle tahansa, joka pohtii oman bisneksen digitalisoimista, kasvun hakemista, ketterää tuotekehitystä tai startup-oppien tuomista liiketoimintaansa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Juhani Mykkänen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu