Juhani Mykkänen

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Juhani Mykkänen

Juhani Mykkänen

Miten kehittää ideasta nopeasti kasvavaa liiketoimintaa? 7 oppituntia Woltista.

Juhani Mykkänen on yksi **Woltin** perustajista ja yrityksen kehitysjohtaja. Energisessä puheenvuorossaan hän jakaa seitsemän syvää oppia startup-maailmasta ja Woltin kehityksen varrelta. Ne kertovat kouriintuntuvasti siitä, miten ideasta jalostetaan hurjasti kasvavaa digitaalista bisnestä.

Kotimainen ruoan tilaus- ja toimituspalvelu Wolt on kasvanut vain kahdessa vuodessa yritykseksi, jonka mobiilisovelluksella on yli neljännesmiljoona rekisteröitynyttä käyttäjää. Wolt työllistää 70 ihmistä ja 700 lähettiä, toimii kolmessa maassa ja myy ruokaa kymmenillä miljoonilla euroilla vuodessa. **Wolt on palkittu niin Applen kuin Wired-lehden toimesta ja voittanut niin Vuoden yritys- kuin Vuoden startup -palkinnot.**

Juhani puhuu Woltin 7 oppitunnista.Miten ideasta kehitetään nopeasti räjähtävästi kasvavaa liiketoimintaa? Miten kasvattaa hyvästä ideasta liiketoimintaa, joka valloittaa nopeasti satojentuhansien asiakkaiden sydämet?

Puheenvuoro sopii kenelle tahansa, joka pohtii oman bisneksen digitalisoimista, kasvun hakemista, ketterää tuotekehitystä tai startup-oppien tuomista liiketoimintaansa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Juhani Mykkänen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.