Juho Juutilainen

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Juho Juutilainen

Juho Juutilainen

Kriisielastisuudella muutosten läpi

Kun kriisit saapuvat elämäämme, arkemme perusteiden ja turvarakenteiden kestävyys koetellaan. Mitä jäykemmät rakenteet omaamme, sen suurempia negatiivisia vaikutuksia koemme. Kun kokemushistoriassamme alkaa olla useampia kriisejä takana, sitä suuremmaksi myös elastisuus meissä kehittyy. Tämä on kriisielastisuutta. Voimme valmentaa mielemme tietoisesti vastaanottamaan ja läpikäymään kriisit elastisesti niin että ne päätyvät lopulta voimavaraksemme. Tämä koskee niin mieltämme kuin koko arkielämäämmekin.

Juho Juutilainen on kuoleman porteilta palannut mielen hyvinvoinnin myytinmurtaja, muutosevankelista ja sisältötuottaja. Tokiossa syntyneelle ja Japanissa 20 vuotta asuneelle kosmopoliitille muutos on ollut pysyvä olotila läpi elämän josta kriisejä ei ole puuttunut. Monialayrittäjälle syöpä johti mielen hyvinvointiin ja työperäisen stressin ennaltaehkäisyyn keskittyvän startupin perustamiseen, Saksan terveysvakuutusyhtiöiden sertifioimaan online-palveluun ja lopulta alansa maailman viiden parhaimman joukkoon nousemiseen.

Juho on ollut kotimaisessa mediassa paljon esillä oman syöpätarinansa kertojana ja syöpätutkimuksen puolestapuhujana. Juho on esiintynyt paljon myös kansainvälisessä mediassa mm. Visit Finlandin valitsemana, maailman onnellisimman maan virallisena onnellisuusopaana. Tutkimusmatkailijan uutta oppiva asenne, kokemusahneus ja intohimoinen elämänhalu ovat vieneet Juhoa mitä erikoisempiin rooleihin, tehtäviin ja maailman kolkkiin jota kaikkea on riimittänyt yksinkertainen elämänohje: &quotElämä on lyhyt - syö jälkiruoka ensin.&quot

Joitakin Juhon puheteemoja:

-Kriisielastisuuden taito ja elämänmuutosten läpi muovautuminen

-Mielen elastisuus ja stressin ennaltaehkäisy kodin ja työpaikan hyvinvoinnin vahvistajina

-Multipotentiaalisuuden ja epävarmuuden sietämisen mahdollisuudet nopeasti muuttuvassa maailmassa

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Juho Juutilainen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.