Jukka Jalonen

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Jukka Jalonen

Jukka Jalonen

Huippuvalmentajan valmennus tavoitteista ja tiimihengestä.

**Olympiakultaa Peking (2022) sekä nuorten (2016) ja aikuisten maailmanmestaruudet (2011, 2019 ja 2022)**

Hänen päävalmentajauransa ensimmäinen mitali tuli Vancouverin 2010 olympiakisoista jossa hän johdatti joukkueensa pronssille.

Seuratasolla Jukka on ehtinyt valmentaa lukuisissa joukkueissa ja sarjoissa niin SM-liigassa, Mestiksessä kuin Englannin ja Italian pääsarjoissakin. Huippuvalmentajan kannukset hän hankki kuitenkin vuosina 2000–2007 jolloin hän toimi kuuden perättäisen kauden ajan SM-liigassa pelaavan Hämeenlinnan Pallokerhon päävalmentajana.

Valmentajana Jukka on äärimmäisen ammattitaitoinen, vaativa, kannustava ja rohkaiseva sekä avoin. Hän tietää mikä rooli valmentajalla on joukkueen menestykselle, ja kuinka johtaja pitää narut käsissä ohjaten tiimiään oikeaan suuntaan. Jukka painottaa ryhmähengen merkitystä matkalla menestykseen. Jotta tavoitteet saavutetaan, ryhmän kokonaisuuden on toimittava ja tavoitteita kohti on mentävä määrätietoisesti, luovuttamatta.

Jukan valmennus sopii erityisesti tiiminvetäjille, päälliköille ja johtotason henkilöille. Jukka puhuu kokemuksen kautta siitä, miten rakennetaan hyvä työilmapiiri ja mikä on hyvän työilmapiirin merkitys menestyksessä. Ennen kaikkea kerrotaan rohkeuteen kannustavaan ilmapiiriin. Palautteen antaminen sekä tavoitteiden asettelu ovat myös asioista, jotka tulevat valmennuksessa luontevasti ja hyvien esimerkkien kautta esille. Jukka on nähnyt menestyksen toistakin puolta, ja paine on hänen työssään jatkuvasti läsnä.

Hänen suoraselkäinen ja kursailematon tyylinsä on saanut positiivista palautetta. Lisäksi hän on kasvattanut monista pelaajista sitä, mitä he tänä päivänä ovat, tähtiä ja avainpelaajia.

Jukan aiheita ovat esimerkiksi:

- Palautteen antaminen

- Positiivinen työilmapiiri

- Tiimihenki

- Tavoiteasettelu

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Jukka Jalonen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.