Jutta Larm (Gustafsberg) & Juha Larm

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Jutta Larm (Gustafsberg) & Juha Larm

Jutta Larm (Gustafsberg) & Juha Larm

Elämänilo, jaksaminen ja hyvinvointi

Jutan ja Juhan luennolla pureudutaan meitä jokaista koskettaviin asioihin: stressiin, ajanhallintaan, itsensä johtamiseen, läsnäolotaitoihin ja oman elämän haltuun ottamiseen.

Molemmat ovat kokeneita ja karismaattisia esiintyjiä. Jos koulutuspäivään kaivataan viihdyttävää, mutta kuitenkin täyttä asiaa olevaa valmennuksellista sisältöä, tätä kaksikkoa on helppo suositella. Puhujat tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän, sillä Jutan tarttuva energisyys yhdistettynä Juhan (FM) tieteelliseen tulokulmaan luo viihdyttävän ja asiantuntevan kokonaisuuden vaativankin kuulijakunnan makuun. Käytännön vinkit ja kiinnostavat tarinat yhdistettynä tutkimustietoon tekevät luennosta kokonaisuuden, joka helpottaa parempien elämäntapojen omaksumista.

Jutta ja Juha tekevät toimivan keho-mieli -kokonaisuuden helposti ymmärretyksi. Tämä valmennus ei ole kulunutta perusasioiden toistamista, vaan osallistavaa ja innostavaa vuorovaikutusta. Menestyminen ja onnellisuus töissä, elämässä ja ihmissuhteissa rakentuvat mielenhallinnan sekä hyvinvointia tukevien elämäntapavalintojen kautta. He kannustavat kuulijaa tarkastelemaan omaa asennettaan ja ottamaan vastuun omasta elämästään. Valmennuksen teemat ovat kiinni tässä ajassa, jossa teknologia, muutosnopeus ja stressinsietokyky näkyvät yksilön hyvinvoinnista aina työpaikan ilmapiiriin ja tuottavuuteen saakka.

Valmennuksen tavoitteita:

- auttaa ottamaan itse vastuuta omasta hyvinvoinnista ja terveydestä

- tunnistat stressin merkkejä ja oppia stressinhallintakeinoja

- löydät palautumista tukevia keinoja arkeen

- lisää työyhteisön tuottavuutta ja kohottaa yhteishenkeä

- auttaa vähentämään sairauspoissaoloja

- opit ajankäytön tehostamista ja hallintaa

- otat vastuun itsesi johtamisesta

Jos kyseessä on työhyvinvointia edistävä päivä, voidaan luentoon yhdistää myös toiminnallinen kokonaisuus. Aktivoiva liikunnallinen osa nostaa energiatasoja ja rauhoittava läsnäoloharjoitus alentaa stressiä ja nopeuttaa palautumista. Osat voidaan myös yhdistää päivään niin, että osallistujat voivat valita kumpaan harjoitukseen haluavat osallistua.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Jutta Larm (Gustafsberg) & Juha Larm, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.