Kari Ketonen

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kari Ketonen

Kari Ketonen

Oman karisman löytäminen

Kari Ketonen on helsinkiläinen yhden lapsen isä. Koulutukseltaan hän on teatteritaiteen maisteri (MA), ylemmän erityistason psykoterapeutti (YET) ja mustan vyön judoka (1. dan). Viimeiset kolmekymmentä vuotta Kari on työskennellyt näyttelijänä, ohjaajana, käsikirjoittajana, valmentajana ja puhujana. Hän on esiintynyt miljoonayleisölle suorissa tv-lähetyksissä, tehnyt taiteellisesti kunnianhimoista teatteria sekä ohjannut ja käsikirjoittanut menestyneitä ja palkittuja tv-sarjoja (Ketonen ja Myllyrinne, Luottomies). Syksyllä 2022 elokuvateatterissa sai ensi iltansa elokuva &quotHäät ennen hautajaisia&quot, jossa Kari toimi ohjaajana ja käsikirjoittajana. Elokuvan vastaanotto on ollut positiivinen sekä kritiikkien että katsojalukujen valossa.

/*/Olen kohdannut työssäni monenlaisia haasteita. Mikään ei ole ollut helppoa. Yksi asia on noussut itselleni lopulta keskeiseksi. Ikään kuin haasteeksi kaikkien haasteiden takana. Nimittäin autonomisen hermoston toiminta. Kun puhutaan stressistä, ahdistuksesta, jännittämisestä, hermojen hallinnasta, yliajattelusta, paineensiedosta, tunnetaidoista, läsnäolosta, ylivireystilasta, vagushermosta, psykosomaattisista oireista, burn-outista, ylikunnosta, palautumisesta, jaksamisesta, kehon ja mielen yhteydestä, resilienssistä, psykologisesta turvallisuudesta, tunnejohtamisesta, vuorovaikutuksesta tai vaikkapa anti-fragiliteetista , kyse on pohjimmiltaan juuri autonomisen hermoston toiminnasta. Tai toimimattomuudesta.

Autonominen hermostomme on nimensä mukaisesti itsenäinen, ei-tahdonalaisesti reagoiva säätelyjärjestelmä, joka ohjaa elintoimintojamme, tunteitamme ja yleistä vireystilaamme. Kun autonomisen hermoston toiminta häiriintyy pitkäkestoisen stressin, sairauksien, vammojen, ylikuormituksen tai psyykkisen tai emotionaalisen trauman seurauksena, menetämme ison osan luontaisesta toimintakyvystämme.

Tämän toimintakyvyn palauttaminen ja laajentaminen on mahdollista, kun ymmärrämme, miten ja miksi autonominen hermosto toimii niinkuin se toimii ja millä periaatteilla ja menetelmillä sitä on mahdollista askel askeleelta muokata sellaiseksi, että sen toiminta paremmin tukee kulloisiakin tavoitteitamme.

Minua on aina ohjannut palava halu lisätä ymmärrystäni suhteessa ihmiseen. Niin näissäkin asioissa. Motivaattoreinani ovat toimineet sekä uteliaisuus että tarve ratkoa oman jaksamiseni ja hyvinvointini haasteita. Niitä muuten on riittänyt. Olen ollut hyvin stressialtis, taipuvainen ahdistukseen ja depressioon ja olen mennyt helposti innostuessani tai haasteiden edessä ylikierroksille. Tämä on hyvin kuluttavaa.

Oikoteitä onneen ei ole. Itse olen kymmenien vuosien aikana systemaattisesti tutkimalla, harjoittelemalla, opiskelemalla ja useita harhapolkuja kolunneena lopulta löytänyt menetelmät ja tavat asteittain uudelleenohjelmoida hermostoani ja siten pikkuhiljaa laajentaa omaa mukavuusaluettani niin, että pystyn nyt viisikymppisenä kantamaan moninkertaisen työkuorman aiempaan verrattuna. Ja vieläpä nauttimaan elämästä./*/

Kuinka tämä uudelleenohjelmointi sitten tapahtuu? Kari on koonnut aiheesta kaiken oleellisen tiedon &quotKarisma&quot -luennon alle.

Miksi &quotKarisma&quot? Koska karisma on jokaisen menestyvän esiintyjän, johtajan, poliitikon, myyjän, asiakaspalvelijan ja kenen tahansa vuorovaikuttajan ydintaito. Karisma syntyy ennen kaikkea kyvystä säilyttää tietoinen läsnäolo paineen alla. Toisin sanoen kyvystä säilyttää rauhallinen autonomisen hermoston tila stressaavissa ympäristöissä ja tilanteissa. Kun ihminen pystyy pelottomana, selväjärkisenä, rentona, valppaana ja tietoisena itsestään ja ympäristöstään kohtaamaan tilanteet oman ainutlaatuisen persoonansa kautta, on vaikutelma yhtaikaa luottamusta herättävä ja magneettinen, mutta samalla vaivaton ja välitön.

Vuosien ajan Kari on kiertänyt Suomea kertomassa ihmisille näitä oppeja. Hän antaa selkeät, konkreettiset ohjeet siihen, miten voi itse harjoittelemalla oppia paremmaksi esiintyjäksi, parantaa vuorovaikutustaitojasi ja stressinsietoasi, kehittää luovuuttasi ja parantaa toimintakykyäsi paineen alla. Tai jos haluat ylipäätään löytää tapoja ottaa potentiaalisi täydemmin käyttöön, tämä luento on juuri sinulle. Available also in english.

**Karin luentojen teemoja ovat:**

-Karisma

-Stressinsieto, työssä jaksaminen

-Esiintyminen, esiintymisjännitys

-Kehon ja mielen yhteys

-Hengittäminen

-Tunnetaidot

-Läsnäolo

-Henkinen vahvistuminen

-Luovuus

-Palautuminen ja resilienssi

-Vuorovaikutus

-Itsetuntemus

-Henkinen ja fyysinen hyvinvointi

-Johtajuus

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kari Ketonen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu