Kari Wikholm

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Kari Wikholm

Kari Wikholm

Verkkokaupan Growth Hacking lähettiläs

Kari &quotWiki&quot Wikholm eli konsulttitoimiston #wpsm HC Wikin uratarinaa ovat matkan varrella kohdanneet useat haasteet toisensa perään ja hänestä on kasvanut merkittävä itsejohtamisen ja digikaupan asiantuntija, kirjailja sekä valmentaja.

HC Wikin taustat tulevat alun perin koripallon parista, missä hän toimi kv. Fiba-tuomarina edustaen Suomea. Tiukat matsit ja tilanteet kasvattivat hänessä jatkuvan itsejohtamisen halun, joka pohjautuu nöyryyteen ja haluun kehittyä itsearvioiden kautta sekä halun ymmärtää digitaalista vaikuttamista.

Myöhemmin Wikin tie vie autokaupan pariin, missä hänellä on ollut merkittävä rooli vietäessä autokaupan toimialaa digimurroksen aikakaudelle ja etenkin myyjien roolin muuttaminen perinteisestä kivijalkakaupan myyjäasenteesta kulun palvelumyyjäksi. Hän on myös pioneeri erityyppisten kulkemisen palveluiden keksijänä, jotka vasta nyt alkavat lyödä läpi. HC Wiki oli mukana tiimissä perustamassa Euroopan ensimmäistä autojen verkkokauppaa Autoverkkokauppa.comia ja hän oli myös mukana AKL:n kehitysryhmässä digitaalisen kaupan asiantuntijana.

Konsulttitoimisto #wpsm toimitusjohtajan tehtävien lisäksi Wiki toimii perheyrityksen verkkokauppa Ratiashop.comin hallituksessa ja ollut mukana useissa start up yrityksissä niin kaupan kuin hr-palveluiden parissa Verkkokaupan teemoista HC Wiki on käynyt puhumassa sekä kouluttamassa paljon ja häneltä ilmestyi myös kesällä 2019 kirja &quotVerkkokaupan käsikirja 2019&quot (Books on Demand GmbH), joka käsittelee kivijalka- ja verkkokaupan synergian johtamista ja mm. Growth Hacking teemaa. Kirjassa lanseerataan myös uusi kaupan mittari #synergiaindeksi. Jos kaupan digitalutus aiheena kiinnostaa, tilaa verkkokauppamies HC Wiki haastamaan ja ennustamaan kaupan tulevaisuutta tai johtamista.​

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kari Wikholm, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.