Kati Kiiski

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Kati Kiiski

Kati Kiiski

Yhteyden säilyttäminen luontoon ja inhimillisyyteen

Kati Kiiski on laaja-alainen syväosaaja, joka laittaa itsensä mielellään likoon haasteita pelkäämättä. Ihmisten kanssa Kati on empaattinen ja värikäs, parhaimmillaan utelias ja leikkisä.

Kati Kiiski on omassa fysioterapiayrityksessään tutkinut ja toteuttanut stressihallintakeinoja luonnosta. Kiinnostus on herännyt myös vankemman lääketieteellisen perustan selvittämiseen luonnon vaikutuksista mm. vastustuskykyyn ja masennuksen hoitoon ja ehkäisyyn. Missiona on tuoda metsäterveyskeskukset Suomeen. Kati Kiiski toimii myös useissa hyvinvointiin liittyvissä hankkeissa asiantuntijana ja projektipäällikkönä. Tutkijana hän on aiemmin työskennellyt tietojohtamisen, sosiaalipalveluiden ja sosiaalijohtamisen parissa. Taustalta löytyy myös pitkä ura sosiaalivakuutuksessa.

Kati Kiiski kutsuu itseään wannabegeneralistiksi ja varovasti arvioiden sitä osittain jo onkin. Hänessä yhdistyy vahva sosiaali- ja terveysalan asiantuntemus niin yhteiskunnallisella kuin yksilötasollakin. Työuransa aikana hän on ollut mukana monissa organisaatiouudistuksissa ja on pystynyt samaan aikaan luotsaamaan isoa kuvaa ja toisaalta kannattelemaan yksittäisen ihmisen osaa muutoksessa. Kati Kiiski on luova ja innostava innovaattori, joka näkee asioissa helposti uuden tulokulman ja ratkaisumahdollisuuden. Kaiken takana on kuitenkin ihmisen, alkukantaisenkin, ymmärtäminen.

&quotSuomessa on vielä hyödyntämättä kansainvälisestikin valtava potentiaali. Metsässä, luonnossa on meille omimpia voimavaroja, jotka ovat vuosien, vuosikymmenten ja jopa vuosisatojen kuluessa päässeet lipumaan käsistämme. Tämä mahdollisuus ja yhteys on käden ojennuksen päässä, kun tartumme siihen tämän päivän osaamisella ja ymmärryksellä. Suomen on luonnollista olla maailman johtava metsäterveyden asiantuntija.&quot

Kati puhuu siitä, miten jokainen yksilönä tai yhteisö ryhmänä pystyy hyödyntämään rakentavalla ja kestävällä tavalla luontoyhteyden ja metsän terveysvaikutukset omien voimavarojensa lisäämiseksi luonnollisella ja jopa ikiaikaisella tavalla lääketieteellisiä perusteita unohtamatta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kati Kiiski, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.