Kati Riikonen

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Kati Riikonen

Kati Riikonen

Konkreettinen muutosten asiantuntija

Kati Riikonen on kaupallisuuden, digitaalisuuden tuoman muutoksen ja erilaisten organisaatioiden monipuolinen, konkreettinen asiantuntija. Kati on interaktiivinen esiintyjä ja haastaa osallistujia viemään uusia työkaluja ja metodeja omaan työyhteisöönsä. Kati Riikonen on myös tunnettu rohkeudesta nostaa haastaviakin asioita käsittelyyn ja löytää niihin luovia ja tuottavia ratkaisuja. Kati Riikonen nimitettiin Telia Finlandin markkinoinnista ja analytiikasta vastaavaksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Riikonen aloittaa Telialla toukokuuta 2020.

Kati Riikonen on rakentanut työuraansa useasta eri näkökulmasta. Hän on rakentanut tiimejä, toiminut asiantuntijana ja esimiehenä erilaisissa myynnin, markkinoinnin ja johtamisen tehtävissä maailmanlaajuisissa oman aikakautensa johtavissa yrityksissä. Tätä seurasi noin viiden vuoden menestynyt yksityisyrittäjyys digitaalisten palveluiden rakentamisen ja kaupallistamisen konsulttina. Kun suomalainen operaattori kaipasi muutosjohtajaa markkinointiin ja myöhemmin historiansa ensimmäistä CDO:ta online liiketoiminnan kasvattamiseen, Kati tarttui haasteeseen. Katin monipuolinen näkökulma johtamiseen, yritysten organisaatioihin ja niiden kohtaamaan jatkuvaan muutokseen karttui sittemmin luovan digitoimiston vetäjänä.

Monipuolisen kokemuksensa ansiosta Kati Riikonen pureutuu johtamisen aiheissaan mm. seuraaviin: Miten johdat luovaa tiimiä? Miten johdat, kun et tunne ratkaistavana ongelmaa yksityiskohtaisesti? Miten johdat monikulttuurista tiimiä? Miten johdat innovaatio- työtä?

Kati Riikonen avaa aiemmalta työuraltaan myös henkilökohtaisempia kokemuksiaan erilaisista urahypyistä. Näissä aiheissa Kati puhuu mm. elämyksistä – sekä honeymoon -hetkistä että haasteista mm. Suomen yhtenä ensimmäisistä kuluttajaliiketoiminnan CDO:sta tai yksityisyrittäjänä alalla jolle vielä ei ollut tunnistettuja markkinoita tai esimerkiksi organisaatiossa täysin poikkeavan koulutustaustan omaavana vähemmistön edustajana.

Katin osaamista ja aiheita on helppo hyödyntää sekä kaupallisten että ei-kaupallisten organisaatioiden kehityksessä ja muutokseen valmistautumisessa innostavalla, positiivisella ja käytännönläheisellä tavalla. Jokaiselle kuulijalle löytyy mukaan konkreettisia eväitä työpaikalle mukaan vietäväksi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kati Riikonen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.