Katja Toropainen

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Katja Toropainen

Katja Toropainen

Monimuotoinen ja inklusiivinen työelämä

Katja Toropainen on Inklusiiv-organisaation perustaja, jolla on monipuolinen kokemus startup- ja teknologia-alalta. Katja on työskennellyt kasvuyritys- ja teknologiatapahtuma Slushin johtoryhmässä pääkuraattorina seuraten kansainvälistä teknologia-alaa. Slush-vuosien aikana Katja pääsi seuraamaan, miten kansainväliset yritykset investoivat monimuotoisuuteen ja inklusiivisuuteen, ja kiinnostui teeman kriittisyydestä yritysmaailmassa ja teknologia-alalla.

Katja Toropainen puhuu mielellään siitä, miksi monimuotoisuus, inklusiivisuus ja yhteenkuuluvuus ovat yrityksen liiketoiminnan kannalta kriittisiä teemoja aina tuotekehityksestä työkulttuuriin. Hän auttaa ihmisiä ymmärtämään, kuinka monimuotoisuuden, inklusiivisuuden ja yhteenkuuluvuuden avulla rakennetaan menestyvämpiä yrityksiä ja parempia työpaikkoja.

Tällä hetkellä Katja johtaa perustamaansa Inklusiiv-organisaatiota. Vuonna 2019 perustettu Inklusiiv edistää työelämän monimuotoisuutta ja inklusiivisuutta konsultoimalla ja kouluttamalla yrityksiä ja organisaatioita, järjestämällä erilaisia tapahtumia, kampanjoita ja jakamalla tietoa lavalla ja verkossa.

Työskennellessään Slushin johtoryhmässä pääkuraattorina, Katja Toropainen vastasi yli 20,000 osallistujan tapahtuman pääteemoista, sisällön kuratoinnista, ohjelmasta, puhujien kutsumisesta ja puhujaoperaatioista. Näiden vuosien aikana hän tutustui kansainvälisesti kasvuyrittäjyys- ja teknologia-alaan ja rakensi laajan tuntemuksen Euroopan ja Yhdysvaltojen teknologia-alasta ja vietti merkittävästi aikaa Piilaaksossa. Vuonna 2018 Katja Toropainen nostettiin Pohjoismaiden 100 merkittävimmän teknologiavaikuttajan listalle. Vuosina 2019 ja 2020 Katja valittiin Tivin listauksessa 100 merkittävimmän IT-alan vaikuttajan listalle Suomessa. Aiemmin Katja on työskennellyt myös liikkeenjohdon konsultoinnin parissa. Katja Toropainen on suorittanut maisterin tutkinnon Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta ja opiskellut monitieteisesti myös Aalto-yliopiston insinööritieteiden ja taiteen korkeakoulujen puolella.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Katja Toropainen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.