Kimmo Huhtimo

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Kimmo Huhtimo

Kimmo Huhtimo

Kimmo Huhtimo on Suomen tunnetumpia ja arvostetuimpia asiakaskokemusjohtajia. Hänet tunnetaan asiakaskokemuksen johtamisen ja kehittämisen uranuurtajana ja inspiroivana puhujana, joka sytyttää kuulijansa osallistumaan aina tunnetasolla saakka. Usein lähtökohtana on kysymys: Miten erottua tilanteessa, jossa 90 % organisaatioista pyrkii erottautumaan asiakaskokemuksella? Kysymys koskettaa niin johtoryhmiä, esimiehiä kuin henkilöstöäkin.

Kimmon puheenvuorot eivät jämähdä Powerpointiin ja viitekehyksiin vaan kytkeytyvät arkeen. Asiakaskokemus ei ole ylevä tavoite vitriinissä, vaan sitä käsitellään erottautumisen ja muutoksen läpiviennin näkökulmasta. Monia uudistuksia johtaneena Kimmo on elänyt tilanteet, joista puhuu.

&quotUudistumisen ei tarvitse olla hiileksi palanutta pakkopullaa. Asiakaskokemus on fiilislaji. Haluan valaa kuulijoihin uskoa ja antaa uudistumisen eväitä. Teemme yhdessä lapiohommia onnistumisen puolesta ja sudenkuoppien täyttämiseksi.&quot

Asiakas- ja työyhteisökokemuksen välinen yhteys on tiiviisti mukana Kimmon puheenvuoroissa. Katse on ihmisessä. &quotEi riitä, että päämäärä tiedetään. Miten tehdä siitä myös merkityksellinen?&quot Kaikki alat ovat kohtaamisaloja. Tunnekokemus ratkaisee – ja jokaisen kyky johtaa sitä. Mitä pitäisi ymmärtää ja miten tulisi toimia onnistuakseen?

Rohkeuden ja uudistumisen puolestapuhujana tunnettu Kimmo pyrkii syömään myös itse omaa lääkettään. 20 vuotta isojen organisaatioiden johto- ja esimiestehtävissä on vaihtunut toimitusjohtajan tehtäviin taidelähtöisessä valmennusyrityksessä, ArtSense Oy:ssä. &quotAsiakas- ja työyhteisökokemus ratkeavat kohtaamistilanteissa. Taiteilijoiden osaaminen tarjoaa tähän jotain aivan uutta ja erottuvaa.&quot

Kimmo on työskennellyt aiemmin Mehiläisen, L&T:n, Elisan ja Tiedon palveluksessa. Hänen johtamisosaamisensa eri toimialoilta on poikkeuksellisen monipuolista ja puheenvuoroja rikastuttavalla tavalla syvällistä. Koulutukseltaan Kimmo on diplomi-insinööri.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kimmo Huhtimo, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.