Kirsti Lonka

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Kirsti Lonka

Kirsti Lonka

Kansainvälisesti arvostettu oppimisen tutkija.

Psykologian tohtori, professori Kirsti Lonka on suosittu luennoitsija ja tunnettu mm. radio- ja tv-ohjelmista. Hän on erikoistunut oppimisen ja osaamisen kehittämiseen, aktivoitiin työtapoihin, muutoksen hallintaan, tulevaisuuden oppimisympäristöihin, tiimityöhön, tunteisiin ja motivaatioon oppimisessa sekä luovuuteen, onnellisuuteen ja hyvinvointiin. Hän pitää myös työpajoja ja luentoja vuorovaikutustaidoista yhteistyössä näyttelijä/vuorovaikutuskouluttajien kanssa. Työpajoissa voidaan harjoitella mm. tunnetaitoja, esiintymistä, vaikean asian puheeksi ottamista, palautestrategioita sekä esimies-alaiskeskusteluja. Lisäksi hän pitää dialogiluentoja muiden huippuesiintyjien kanssa.

Kirsti on kansainvälisesti tunnettu ja hyvin siteerattu oppimisen tutkija, joka puhuu ihmisläheisesti ja saa yleisön innostumaan. Hän on myös suosittu kansainvälinen keynote-puhuja, joka on pitänyt kymmeniä esityksiä monissa eri maissa. Hän on toiminut professorina Ruotsissa, Hollannissa ja Suomessa.

Kirstillä on laaja kirjallinen tuotanto; oppikirjoja, tieteellisiä artikkeleita, kongressiesityksiä, kolumneja, kirjan lukuja, lehtiartikkeleita ym. Suurin osa näistä käsittelee erilaisia aktivoivia työtapoja sekä aikuisen ihmisen oppimista ja motivaatiota erilaisissa oppimisympäristöissä, mm. terveydenhuollossa, lääketieteessä, opettajankoulutuksessa ja web-pohjaisissa ympäristöissä.

Kirstin aiheita ovat esimerkiksi:

- Aikuisen ihmisen oppiminen ja uudistuminen

- Aktivointi työtapoihin ja muutoksen hallintaan

- Tunteet ja motivaatio oppimisessa

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kirsti Lonka, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.