Laura Jurkka

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Laura Jurkka

Laura Jurkka

Vuorovaikutuksen merkitys ja henkisen jaksamisen tärkeys.

Laura Jurkka on näyttelijä, laulaja ja koomikko. Hän valmistui ylioppilaaksi Turussa ja toimi siellä avustajana ammattiteatterissa vuosina 1974-1981. Näyttelijäksi hän opiskeli Joensuussa valmistuen vuonna 1987.

Laura on esiintynyt muun muassa seuraavissa televisio-ohjelmissa Elämän suola (1996–1998), Ihmeidentekijät (1996–1997) ja Hovimäki (2002), sekä elokuvassa Kalteva Torni (2006). Laura sai vuonna 2010 Suomen Teatterijärjestöjen Keskusliiton myöntämän Näyttämötaiteen kultaisen ansiomerkin.

Laura toimi näyttelijänä Vaasan kaupunginteatterissa vuodesta 1996 vuoteen 2004, jonka jälkeen hän siirty Seinäjoen kaupunginteatteriin. Vuonna 2010 hän joutui keskeyttämään uransa sydänoireiden vuoksi. Nykyään Laura on eläkkeellä näyttelijäntöistä, mutta luennoi edelleen.

Laura painottaa esiintyjän keskittymistä sanomaansa ja autenttista aitouden tunnetta. Esiintyjän on tarkkailtava yleisöä ja reagoitava sen vaatimuksiin. Jos yleisö haluaa osallistua, ei saa pelätä kysymyksiä. Aina voi sanoa, ettei tiedä, mutta myös luvata ottaa selvää. Hänen esityksissään mukana aina stand up -tyyppisiä elementtejä, joten huumoria on rutkasti mukana.

Lauran aiheita ovat esimerkiksi:

- Esiintymisjännityksen hallinta

- Vuorovaikutuksen tärkeys

- Henkinen jaksaminen

- Kehonkieli, miten ilmaisemme myös kehonkielellä henkistä jaksamista

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Laura Jurkka, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.