Laura Weckström

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Laura Weckström

Laura Weckström

Rohkeaa ja räväkkää markkinointia, inspiroiva tarina unelmien jahtaamisesta.

Brewcats - Tytötkin panee teki huikean nousun puolessa vuodessa Suomen seuratuimmaksi pienpanimoksi. Mustalaispanimoperiaatteella toimiva Brewcats tuottaa noin 100 000 litraa käsityöolutta vuodessa.

Laura Weckström, Brewcatsien perustaja ja &quotmama beer&quot, hyppäsi siviili-ilmailun kouluttajan hommista rohkeasti kohti tuntematonta luottaen poikkeukselliseen ideaansa ja sissimarkkinoinnin voimaan. Itseluottamusta ja ilmaa siipien alle toi yli 60 miljoonaa katselukertaa saaneen Magic For Dogs -viraalivideon tekeminen. Video, jossa koirat reagoivat taikuuteen, antoi tekijöillensä massiivisten katsojalukujen lisäksi korvaamattoman somekoulun, jonka ansiosta ilmiöiden luominen somemaailmassa tuli tutuksi.

Lauran ja Brewcatsien tarina rohkaisee yrittäjäksi ryhtymiseen ja unelmien jahtaamiseen. Sissimarkkinoinnin avulla aloittavan pienyrittäjän haasteet voidaan kääntää vahvuuksiksi. Brewcats toi raikkaan tuulahduksen parrakkaiden miesten täyttämään olutskeneen.

Rohkeaa ja räväkkää markkinointia, aitoja suomalaisia nuoria naisia ja inspiroiva tarina unelmien jahtaamisesta.

Brewcatsit kirjoittavat parhaillaan kirjaa oluesta, craftkulttuurista, oluen ja ruuan yhdistämisestä ja tarinastaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Laura Weckström, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.