Liisa Lilja

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Liisa Lilja

Liisa Lilja

Vaikuttava tarina - sisu ja voittaja-asenne

Liisa Lilja on paratriathlonin maailmanmestari. 10-vuotiaana jalkansa menettänyt huippu-urheilija on kääntänyt vastoinkäymiset ja niiden voittamisen vahvuudeksi – asiat tehdään aina täysillä.

Liisalle huippu-urheilijan elämä, yli vuorokauden viikoittaiset treenitunnit, eivät tunnu uhraukselta. Positiivisen ja periksiantamattoman asenteensa ansiosta nauttii matkastaan kohti tavoitteita. Liisa on intohimoinen urheiluhullu, mutta myös yllytyshullu: Marathon uiden, 10km yhdellä jalalla hyppien.

Liisa on suorapuheinen ja inspiroiva. Hänen puheestaan välittyy urheilunilo ja ihailtava asenne: vaikka raajoja on yksi vähemmän, on kolme vielä jäljellä. Puheessaan Liisa avaa menestyksen reseptin sekä asenteen merkityksen vaikeuksista selviämiseen - joka päivä on haluttava aidosti olla parempi kuin eilen, tehtävä töitä lujasti sen eteen ja muistettava nähdä onnistumiset matkalla kohti tavoitetta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liisa Lilja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.