🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Liisa Lilja

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Liisa Lilja

Liisa Lilja

Vaikuttava tarina - sisu ja voittaja-asenne

Liisa Lilja on paratriathlonin maailmanmestari. 10-vuotiaana jalkansa menettänyt huippu-urheilija on kääntänyt vastoinkäymiset ja niiden voittamisen vahvuudeksi – asiat tehdään aina täysillä.

Liisalle huippu-urheilijan elämä, yli vuorokauden viikoittaiset treenitunnit, eivät tunnu uhraukselta. Positiivisen ja periksiantamattoman asenteensa ansiosta nauttii matkastaan kohti tavoitteita. Liisa on intohimoinen urheiluhullu, mutta myös yllytyshullu: Marathon uiden, 10km yhdellä jalalla hyppien.

Liisa on suorapuheinen ja inspiroiva. Hänen puheestaan välittyy urheilunilo ja ihailtava asenne: vaikka raajoja on yksi vähemmän, on kolme vielä jäljellä. Puheessaan Liisa avaa menestyksen reseptin sekä asenteen merkityksen vaikeuksista selviämiseen - joka päivä on haluttava aidosti olla parempi kuin eilen, tehtävä töitä lujasti sen eteen ja muistettava nähdä onnistumiset matkalla kohti tavoitetta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liisa Lilja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu