Lotta Merenmies

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Lotta Merenmies

Lotta Merenmies

Sanavalmis ja monipuolinen juontaja

Lotta Merenmies on come backin tehnyt freelancer radiotoimittaja Business FM:llä, monimediaosaaja ja tuhattaituri missä tahansa äänitöissä, niin mainosspiikkauksissa kuin tapahtumien ja tilaisuuksien juontamisessa. Tämä mediamyynnin konkarina toiminut bikinifitness-urheilija, yrittäjä ja äiti on kasvattanut osaamistaan ja ymmärrystään laajemmaksi toimien ostajan, myyjän, tuottajan ja toimittajan pallilla.

Lotassa huokuu välittömyys ja aitous. Hänen tilannetajunsa- ja komiikkansa ansioista hän on kuin kala vedessä niin yritysjuhlissa, urheilutapahtumissa, henkilöstö-ja messutapahtumissa kuin myös vaikkapa isoissa businesseminaareissa. Tämä muuntautumiskyky ja monipuolisuus tekevät tästä upeasta ilmestyksestä kiinnostavan ja halutun juontajan. Lotta on särmä ja sanavalmis juontaja, jossa äly ja kauneus kohtaavat.

Hänellä on kyky heittäytyä täysillä jokaiseen juontokeikkaansa laadusta tinkimättä. Lotta taikoo elämyksellisen ja hyvän tunnelman, on sitten kyse isosta tai pienestä tapahtumasta. Merenmies puhuu suomen lisäksi englantia, italiaa ja ruotsia ja voi juontaa myös tilaisuuden mutkitta näillä kaikilla kielillä.

Lotta on juontanut mm. Sotainvalidien Veljesliiton 75- vuotis juhlatapahtuman ja Crazy Mike Stunt Teamin Maxpo-messujen Stunt showt Duudsonien kera. Hän juontaa Lahden Nordic Fitness Expon tapahtumalavalla ja hän on tehnyt lukuisia mainosspiikkauksia niin kaupalliseen kuin yrityskäyttöön.

Intohimo työtään kohtaan paistaa hänen kasvoillaan ja Lotan pettämätön ammattitaito vie tapahtuman seuraavalle tasolle.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lotta Merenmies, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.