Lotta Saahko

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Lotta Saahko

Lotta Saahko

Lotta ja pappa: luovuudesta ja intohimosta ura

Kun keväällä 2020 korona pysäytti maailman, Lotta Saahko loi uransa tyhjästä. Lotta kertoo, miten olemalla oma itsensä ja tekemällä mistä itse nauttii eniten, voi muuttaa maailmaa. Muutaman kuukauden aikana Lotta Saahko rakensi viraalin YouTube-kanavan, kirjoitti menestyskirjan, esiintyi useaan otteeseen televisiossa ja sai kunnianosoituksen tasavallan presidentiltä. Nykyään hänet tunnetaan monipuolisuudestaan, luovuudestaan ja ahkeruudestaan. Lotta Saahkosta tuli ennätysajassa yksi Suomen seuratuimmista sosiaalisen median vaikuttajista.

Lotta Saahko on viettänyt suurimman osan nuoresta elämästään ulkomailla, Saksassa, Kiinassa, Puolassa ja Briteissä. Hän on koulutukseltaan monikanavaisen viestinnän maisteri (FM), lisäksi hän opiskeli teatteritaiteita Lontoon East 15 Acting Schoolissa, jonne hänet valittiin 3000 hakijan joukosta.

Lotta Saahko on innostava puhuja, joka valaa uskoa luovuuteen ja omien unelmien toteutumiseen. Hänet koetaan helposti lähestyttäväksi ja sen vuoksi samaistuttavaksi, varsinkin koska hän jakaa avoimesti oman elämänsä onnistumiset ja epäonnistumiset. Lotta Saahko kokee onnistuneensa, jos kuulija poistuu tilaisuudesta inspiroituneessa ja positiivisiin muutoksiin kurottavassa tilassa. Hän on myös kokenut henkilöhaastattelija ja juontaja kutsuvierastilaisuuksissa. Lotta puhuu ja juontaa myös saksaksi ja englanniksi.

**Lotan suosituimmat aiheet:**

- Unelmista totta: oma tarinani

- Nautinnon merkitys menestykseen

- Riko odotuksia ja toteuta unelmasi

- Evakkomatkan vaikutukset seuraaviin sukupolviin

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lotta Saahko, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.