Maarit Rossi

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Maarit Rossi

Maarit Rossi

&quotMathematics is a powerful tool that helps us make sense of world.&quot

Maarit Rossi on matematiikan opettaja ja Paths to Math Ltd:n CEO. Hän toimii myös Huffingtonpostin C.M.Rubinin bloggaajana Top Teacher Bloggers –ryhmässä. **Maarit nimettiin maailman 10 parhaan opettajan joukkoon Global Teacher Prize 2016 –kilpailussa**, jota kutsutaan myös opettajien Nobeliksi. Kilpailuun osallistui 8000 opettajaa 148 eri maasta.

Hän on toiminut matematiikan opettajana ja rehtorina usean vuosikymmenen ajan ja tehnyt useita kansainvälisiä projekteja niin teollisuudessa kuin kouluissa.

Maarit on luonut Paths to Math -e-oppimisohjelman ja hänen intohimonsa on kehittää peruskoulun matematiikan opetusta ja tuoda muutosta globaalisti sähköisen oppimismateriaalin avulla. Hänellä on laaja kansainvälinen näkemys opetuksesta, koska hän johti Euroopan Unionin NOW-projektia ollessaan Taloudellisessa Tiedotustoimistossa.

Fulbrightin saadessaan hän tutustui amerikkalaiseen koulujärjestelmään, perusti ja toteutti kansainvälisiä teknologiakursseja suomalaisille ja englantilaisille nuorille englantilaisen Smallpeice Trust –säätiön kanssa ja rehtorina toimiessaan hänen koulunsa osallistui useampaan Comenius-projektiin.

Luentoaiheita esimerkiksi:

- Koulu muutoksessa

- Yrittäjyys ja kansainvälinen start up

- Voiko matematiikan opetusta muuttaa?

- Mitkä ovat tulevaisuuden rehtorin, johtajan menestystekijät?

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Maarit Rossi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.