Madventures Riku Rantala ja Tuomas Milonoff

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Madventures Riku Rantala ja Tuomas Milonoff

Madventures Riku Rantala ja Tuomas Milonoff

Kellarista 200 maahan. Kansainvälinen menestys.

Huippusuosioon ja maailmanlaajuiseen levitykseen nousseen Madventuresin tuottajana toimiva Riku Rantala ja ohjaaja Tuomas &quotTunna&quot Milonoff ovat keränneet suosiota omaperäisyydellään ja räväkkyydellään. Ohjelmassa parivaljakko kiertää maailmaa omatoimisesti pienellä budjetilla ja seikkailumielellä. Syksyllä 2017 Madventuresista alkoi 5. kausi.

Kaksikko on saanut useita tunnustuksia. Heidät palkittiin syyskuussa 2012 valtion tiedonjulkistamispalkinnolla, maantieteen ja maailman tuntemuksen edistämisestä erityisesti nuorisoa kiinnostavalla tavalla. Elokuussa 2014 Rantalan ja Milonoffin tuotantoyhtiön Yle TV2:lle tuottama Docventures on palkittu Formaatti-Finlandia -palkinnolla sekä Suomen Kuvalehden Journalistipalkinnolla. Dokumenttielokuvia esittelevässä Docventures-sarjassa Rantala ja Milonoff juontavat ja keskustelevat keskenään sekä vieraiden kanssa dokumentti-elokuvista.

Luennoitsijoina Riku Rantala ja Tuomas Milonoff ovat mukaansatempaavia ja persoonallisia. Madventures -seikkailut luovat pohjan heidän luennoilleen, jotka koskettavat laaja-alaisesti esimerkiksi monikulttuurisuutta, tavoitteiden saavuttamista, rohkeutta ja luovuutta. Rikun ja Tunnan luennot motivoivat, herättävät ajatuksia ja inspiroivat monenlaista yleisöä.

**Madventures valittiin Vuoden puhujaksi 2016.**

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Madventures Riku Rantala ja Tuomas Milonoff, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.