Magnus Mali

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Magnus Mali

Magnus Mali

Koukuttavat tietovisailut tapahtumaasi

Magnus Mali on Suomen tunnetuin tietovisailija, joka on tullut suurelle yleisölle tutuksi MTV3:n Jahti-ohjelman vakiokasvona sekä useiden lehtien visamestarina. Magnuksen itse laatimat ja vetämät tietovisat tuovat tapahtumaasi uutta ja erilaista sisältöä, josta riittää keskusteltavaa ja spekuloitavaa vielä tapahtuman jälkeenkin. Joukkuekisoina järjestettävät visat lisäävät tiimihenkeä ja yhteisöllisyyttä, ja ennen kaikkea tuomat tapahtumaan viihdyttävän ja yleissivistävän osion.

&quotSuomalaiset ovat aina rakastaneet tietovisoja, ja tällä hetkellä ne ovat suositumpia kuin koskaan aikaisemmin. Jokaisella isommalla televisiokanavalla pyörii useampi visaformaatti ja suurimmissa kaupungeissa voi osallistua pubivisaan vaikka viikon jokaisena päivänä. Tämä näkyy myös ihmisten lisääntyneenä kiinnostuksena tietoon ja sen hallintaan&quot, Magnus kertoo.

Visojen aiheet ovat täysin räätälöitävissä ja tilaajan kaikki toiveet visan suhteen otetaan huomioon. Magnuksen vuosikymmenen kokemus tietovisoista ja niiden järjestämisestä takaa taatusti erilaisen ja onnistuneen ohjelmanumeron tapahtumaasi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Magnus Mali, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.