Makke Leppänen

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Makke Leppänen

Makke Leppänen

Mindset ja voittajakulttuuri organisaatiossa

Makke Leppänen (PsM, MBA) on Suomen johtavia asiantuntijoita valmentavan psykologian alalla. Hän on ihmisten motivoinnin ja organisaation mindsetin ja asenteen johtamisen asiantuntija. Hän on syventynyt viime vuosina erityisesti organisaatioiden ja ihmisten mindsetin ja asenteen arviointiin ja kehittämiseen.

Viidentoista vuoden aikana Makke on kerännyt kokemusta esimiestyön arjesta, tiimien ja työyhteisöjen valmentamisesta. Häntä on on kiitelty hyvänä uusien näkökulmien herättelijänä ja yhteisen oppimisen vauhdittaja. Hänen teemojaan organisaatioissa ovat, mm. organisaation ja yksilön mindset ja voittajakulttuuri, asenteen johtaminen, johtajan ja asiantuntijan mentaalivalmennus, psykologinen pääoma ja sen johtaminen. Hänen osaamiseen ovat luottaneet viimeisimmäksi mm. Amer Sports, Atea, Danske Bank, Finnair, Forex, KPMG, Microsoft, Oral Hammaslääkärit, SKANSKA, SOL turvapalvelut, Suunto ja Valio.

Makke tekee organisaatiovalmentamisen lisäksi myös maajoukkuetason urheilijoiden sekä huippujohtajien mentaalivalmennusta. Hän on juuri julkaissut Ilona Rauhalan kanssa e-kirjan aiheesta: Mieli rantakuntoon - Johtajan mentaalivalmennus. Lisäksi Makke on kirjoittanut ihmisten itseluottamukseen ja organisaation johtamiseen liittyviä kirjoja, mm. Ilona Rauhalan kanssa Talentumin v. 2012 julkaiseman kirjan ‘Johda ihmistä – Psykologiaa johtajille’. Hän on kirjoittanut myös v. 2013 Ilona Rauhalan ja Annamari Heikkilän kanssa kirjan ’Pääasia – Organisaation psykologinen pääoma’.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Makke Leppänen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.