Mari Pantsar

Speakersforum, paikassa Suomi
Kesto
sopimuksen mukaan
Seuraava toteutus
sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kesto
sopimuksen mukaan
Seuraava toteutus
sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Mari Pantsar

Mari Pantsar / Speakersforum

Ihmisen ja muun luonnon suhde, arvot ja tulevaisuuden talous

Mari Pantsar on yksi tunnetuimmista kotimaisista ilmasto-, luonto- ja kiertotalousratkaisujen puolesta puhujista. Erityisesti kiertotalous yhdistetään usein Mari Pantsariin. Hänen johdollaan Sitra valittiin maailman parhaaksi julkisen sektorin kiertotalousorganisaatioksi maailman talousfoorumin toimesta vuonna 2018.

Mari Pantsarilla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus ympäristöliiketoiminnan kehittämiseen liittyvistä tehtävistä muun muassa metsäteollisuudessa sekä Suomen hallituksen cleantech-ohjelman ja Sitran kestävyysratkaisut-teeman johtajana. Hän on myös kokenut hallitusammattilainen ja kysytty luennoitsija.

Mari Pantsar puhuu ihmisen ja muun luonnon suhteesta, arvoista, tulevaisuuden taloudesta ja tulevien sukupolvien hyvinvoinnin varmistamisesta. Ennen kaikkea hän puhuu kuitenkin toivosta, ratkaisuista ekologisiin haasteisiin ja siitä, mitä jokainen yksilö ja organisaatio voi osaltaan tehdä.

Mari Pantsarin tyyli puhua on rento, rehellinen ja jopa tunteita koskettava, mutta samalla vahvasti tieteeseen perustuva ja tekniset yksityiskohdat hallitseva. Puhetta kuunnellessaan kuulija usein kokee voimaantuvansa toimimaan omalta osaltaan ekologisten haasteiden ratkaisemisessa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Mari Pantsar, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu